Осъзнаем ли тези 5 неща, всички мечти ще се сбъднат

Водовъртежното ежедневие ни кара да мислим, че желанията ни никога няма да се реализират. Повтаря ме си: “Не мога!”, “Това не е възможно…” и постепенно губим вяра, а с нея и своите мечти….

…които остават само плод на въображението ни. За щастие, в подобни моменти, психологията влиза в сила и ни помага да преосмислим своята реалност и вземем нещата в свои ръце.

Как да сбъднем съкровените си мечти? Кои са методите, които да ни позволят да поддържаме вярата си! Осъзнаем ли, че…

#не можем сами и хората около могат да ни помогнат, разбираме, че не всичко е загубено. Ако не спираме да мислим за дадена идея, това означава, че тя си заслужава да бъде осъществена. Да, но можем ли сами? Отговорът е не. Не случайно се наричаме общество – всеки един от нас притежава качества, които са не само от полза за самия него, но и на другите. От една страна не бива да се страхуваме да молим за помощ, от друга е редно да помагаме (с каквото можем) на другите. Припомнете си теорията, наречена “предай нататък…”

#всичко има смисъл. На сцената, наречена “живот” се развиват какви ли не действия. Не омаловажавайте своите мечти, защото не знаете на кого те ще бъдат от полза и в помощ. Това, което е важно за вас може да се окаже също толкова ценно за други.

#вселената, космосът, животът… наричайте го както сметнете за добре, ви праща знаци в посока – реализиране на вашите мечти. Обръщайте внимание на онези малки (на пръв поглед) моменти и ситуации, които с във връзка с това, което желаете. Няма случайни неща на този свят. Не случайно се запознавате с определени хора, посещавате нови места и др. Ако те имат общо с мечтите ви, това е знак, че си заслужава да работите над тях.

#несигурността не е заплаха, а житейско изпитание, за да разберете (сами за себе си) колко много искате мечтите ви да се сбъднат. Живеем тук и сега, утрешният ден зависи от днес – какво ще свършим, предприемем, замислим и т.н.

#Мечтите не са просто мечти, те са огледално отражение на нашата същност. Вечер, след като си легнем, бленуваме за това, което ни е на сърце… защо не го правим и през деня? Със сигурност сте чували за “законът за привличане” – най-могъщият Закон на Вселената. Е, прилагайте го и докато сте будни.

…всичко е възможно.