Ако обичаш, бъди мъж

Който говори с момичето, защото му е искрено интересно да научи как е минал денят й, защото го вълнува; какво чувства тя, защото той иска да стигне до дълбините на разума й, нейните мисли, страхове, нейните мечти, амбиции и мнение.

Kойто извежда момичето на разходка защото знае, че е в такова настроение, че трябва да се разведри. Който спори с нея не защото смята, че е прав, защото тя затваря съзнанието си за възможностите и реалността, които сърцето й не може да приеме.

Който й помага да се примири с живота, успеха, изпитанията и неуспехите, когато тя е загубила вяра във всичко.

Който й желае само доброто и й дава най-доброто, на което е способен. Който никога не си тръгва, колкото и да е трудно с нея, колкото и слаба да е вярата ти във вас двамата, част от теб винаги ще помни защо си я избрал и ще знае, че си заслужава.

Който търси блясъка в очите й в моментите на радост. Който отразява блясъка, който виждаш в нея, защото ти също сияеш от щастие, забелязвайки, че тя е щастлива.

Който й позволява да ти помогне в моменти на трудност, но споделя с нея и моментите на успех, дори малките. Който чува нейните аргумент, когато сърцето ти не може да премра реалността и възможностите, за които затваряш съзнанието си.

Който позволява на себе си да бъде разглезен от нейната любов – най-добрата версия на любов, която тя може да даде, след като са разбивали сърцето й толкова много пъти.

Който споделя своите страхове, мечти, своето мнение и амбиции, своите най-съкровени мисли и истински намерения.

Ако обичаш, бъде такъв мъж. Ако обичаш, бъди такъв мъж за мен.

Източник: https://www.webmiastoto.com