Към момичето, което той ще обича след мен

Ти си късметлийка.Защото по времето, когато ще го срещнеш, той вече ще е нов човек.

Ще те залива с любов по свой собствен, неповторим начин. Ще влага толкова много усилия в отношенията ви – истински и последователни.

Ще споделя с теб приключенията си, докато вече няма да искаш да се прибираш вкъщи, защото с него се чувстваш вкъщи навсякъде.

Ще се събуждаш всяка сутрин със сладко и искрено любовно съобщение, което ще озарява деня ти и ще те кара да спиш спокойно, знаейки, че още си обичана – до следващата сутрин.

Никога няма да мразиш и криеш нежелани части от себе си, защото той ще те приема такава, каквато си, с цялото си сърце.

Няма да има нужда да се състезаваш с другите момичета, защото ще те изпълва с усещането, че си обожавана.

Няма да се притесняваш от бившите му приятелки, защото той няма да контактува с тях.Няма да изпадаш в параноя, че ти изневерява, защото той ще те уверява всеки път, че си единствена – дори когато вече си достатъчно сигурна в него.

Няма да се налага да му напомняш, че ти липсва и искаш да го видиш, защото той вече ще те чака пред дома ти, за да те изненада – може би с някакъв специален подарък, любимата ти храна или филм, който искаш да гледаш – и с широката си чаровна усмивка.

Ще забравиш за проблемите си с доверието, защото повече няма да ти се налага да се съмняваш в човека до теб.Ще те боли корем – от смях.

Ще го мразиш за това, но и ще го обичаш още повече.Никога няма да си мислиш, че не си му достатъчна, защото ти винаги ще си с приоритет.

Няма да поставяш под съмнение всяка дума, която казва, защото вече ще се е научил на честност и лоялност. И вече ще има готовност и желание да се обвърже с теб.

САМО С ТЕБ.Но ако случайно се появиш по-рано, подготви се за оцеляване в бурята.Бъди готова за неговата раздразнителност всеки път, когато не е ял или е стресиран от нещо. Бъди готова да го чуеш как ругае, когато любимият му отбор губи или когато играе на компютъра си.

Бъди готова да се справиш с него, когато повишава тон заплашително. Бъди готова да го удържиш, когато се отвори някоя травма от миналото.

Бъди готова да го успокоиш, когато загуби търпение заради нещо, което не е станало според плана му.Бъди готова да го погалиш дори ако не си в настроение, защото той има нужда.

Бъди внимателна с думите, за да не засегнеш нещо болезнено от миналото му. Бъди достатъчно търпелива, когато той не иска да те види и да говори с теб, защото е имал лош ден. Бъди широкоскроена, когато е властен и егоистичен, защото той просто не знае как да се изразява.

Бъди разбираща, когато всичко изглежда така, сякаш нищо не е останало за разбиране – защото, не забравяй, той все още е в процес на себеизграждане.

Ако си се появила по-рано, бъди готова да посрещнеш всичко, което той носи от миналото си и да го прегърнеш.Защото ако го направиш, той ще те обича сто пъти повече от всичките си предишни приятелки, взети заедно.И ще бъдеш дълбоко, лудо, страстно обичана.

Ти наистина си късметлийка.

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас: