Към момичето, което той ще обича след мен

Ти си късметлийка.Защото по времето, когато ще го срещнеш, той вече ще е нов човек.

Ще те залива с любов по свой собствен, неповторим начин. Ще влага толкова много усилия в отношенията ви – истински и последователни.

Ще споделя с теб приключенията си, докато вече няма да искаш да се прибираш вкъщи, защото с него се чувстваш вкъщи навсякъде.

Ще се събуждаш всяка сутрин със сладко и искрено любовно съобщение, което ще озарява деня ти и ще те кара да спиш спокойно, знаейки, че още си обичана – до следващата сутрин.

Никога няма да мразиш и криеш нежелани части от себе си, защото той ще те приема такава, каквато си, с цялото си сърце.

Няма да има нужда да се състезаваш с другите момичета, защото ще те изпълва с усещането, че си обожавана.

Няма да се притесняваш от бившите му приятелки, защото той няма да контактува с тях.Няма да изпадаш в параноя, че ти изневерява, защото той ще те уверява всеки път, че си единствена – дори когато вече си достатъчно сигурна в него.

Няма да се налага да му напомняш, че ти липсва и искаш да го видиш, защото той вече ще те чака пред дома ти, за да те изненада – може би с някакъв специален подарък, любимата ти храна или филм, който искаш да гледаш – и с широката си чаровна усмивка.

Ще забравиш за проблемите си с доверието, защото повече няма да ти се налага да се съмняваш в човека до теб.Ще те боли корем – от смях.

Ще го мразиш за това, но и ще го обичаш още повече.Никога няма да си мислиш, че не си му достатъчна, защото ти винаги ще си с приоритет.

Няма да поставяш под съмнение всяка дума, която казва, защото вече ще се е научил на честност и лоялност. И вече ще има готовност и желание да се обвърже с теб.

САМО С ТЕБ.Но ако случайно се появиш по-рано, подготви се за оцеляване в бурята.Бъди готова за неговата раздразнителност всеки път, когато не е ял или е стресиран от нещо. Бъди готова да го чуеш как ругае, когато любимият му отбор губи или когато играе на компютъра си.

Бъди готова да се справиш с него, когато повишава тон заплашително. Бъди готова да го удържиш, когато се отвори някоя травма от миналото.

Бъди готова да го успокоиш, когато загуби търпение заради нещо, което не е станало според плана му.Бъди готова да го погалиш дори ако не си в настроение, защото той има нужда.

Бъди внимателна с думите, за да не засегнеш нещо болезнено от миналото му. Бъди достатъчно търпелива, когато той не иска да те види и да говори с теб, защото е имал лош ден. Бъди широкоскроена, когато е властен и егоистичен, защото той просто не знае как да се изразява.

Бъди разбираща, когато всичко изглежда така, сякаш нищо не е останало за разбиране – защото, не забравяй, той все още е в процес на себеизграждане.

Ако си се появила по-рано, бъди готова да посрещнеш всичко, което той носи от миналото си и да го прегърнеш.Защото ако го направиш, той ще те обича сто пъти повече от всичките си предишни приятелки, взети заедно.И ще бъдеш дълбоко, лудо, страстно обичана.

Ти наистина си късметлийка.