Тъмната суперсила, която притежавате, според вашия зодиакален знак

Понякога е толкова хубаво да си лош.

Колкото и невинен или свенлив да изглеждате отвън, знаете, че не можете да отречете смъртоносната способност, която притежавате; тази, която се крие под цялата тази сладост. Това е способността, която може да се използва за добро или зло. И за съжаление, в този живот на грях, има моменти, когато не можете да не пожертвате ролята си на герой и вместо това да играете ролята на злодей. Всъщност злата суперсила, която притежавате, според вашия зодиакален знак, вероятно ще обясни природата на вашите тъмни таланти по-добре от всичко друго.

Въпреки че „лошите“ от реалния живот обикновено са доста различни от тези от фантастиката, не можем да помогнем, но понякога се оказваме свързани с техните мотивации. Когато вашият вътрешен злодей се събуди, независимо дали от болка или някаква форма на загуба, няма нищо, което да не направите, за да си отмъстите. Цялата рационална мисъл избледнява и не съществува нищо освен вашия гняв и вашата страст. И всички знаем способността на страстта да подпали целия свят, независимо какво стои на пътя ѝ.

В защита на тяхното поведение вашият вътрешен злодей казва следното: Животът е една голяма сива зона. Трябва да направиш каквото трябва, за да спечелиш, нали? Ако кажете „да“, тогава е време да научите злата суперсила на вашия зодиакален знак веднъж завинаги.

Суперсила на Овен: Смъртоносна сила

Вашите инстинкти са толкова силни, че влагате цялата си сила във всяко свое движение. За съжаление на вашите врагове, те дори не могат да започнат да разбират колко дива, непредсказуема и смъртоносна може да бъде тази сила.

Суперсилата на Телец: Отровно докосване

Вие сте дълбоко в контакт с всичките пет сетива и можете да ги разглобите с отровната си прегръдка. Независимо дали чрез докосване или чрез смесване, вашата отрова изпраща огъня на смъртта на другите през всичките ви врагове.

Суперсилата на Близнаци: Промяна на формата

Имате талант да станете някой, на когото враговете ви могат да се доверят. Превръщайки се в друг човек (или същество), можете лесно да манипулирате враговете си и когато най-малко го очакват, да ги изненадате със смъртоносна атака.

Суперсилата на рака: четене на мисли

Можете да видите направо през охраната на човек и да прочетете всеки сантиметър истина, който остава скрит в ума му. Няма начин да ви излъжат успешно. Няма тайни, които да останат в тайна за вас.

Суперсилата на Лео: Безсмъртна младост

Вашата жизненост трябва винаги да се поддържа и вие ще поемете тази жизненост от всеки, който има младостта, която желаете. Тъй като сте типичният енергиен вампир, по-скоро ще оставите целия свят да загине, преди вие да го направите.

Суперсилата на Дева: Зъл гений

Вашият мозък е вашата най-зла и смъртоносна суперсила. С неговия невероятно огромен интелект и мъчителен блясък, вие можете да измислите и измислите по-голяма болка, отколкото някой от враговете ви може дори да си представи.

Суперсилата на Везни: Подло съблазняване

Имате талант да съблазнявате всеки да прави точно това, което искате. Всичко, което трябва да направите, е да мигнете с мигли и да ги поканите за още. Вашата убедителност е смъртоносна и никой никога не може да ви откаже желанието ви.

Суперсилата на Скорпиона: Контрол на ума

Всичко, което трябва да направите, е да ги погледнете в очите, за да установите пълен контрол над ума им. Въпреки по-добрата им преценка, можете да накарате враговете си да направят точно това, което искате от тях, като играете на страховете им и докоснете уязвимостта им.

Суперсилата на Стрелец: Контрол на енергията

С вашата сила да манипулирате енергията навсякъде, можете да изпращате осветление, цунами, огън и лед направо през слабите места на враговете си, унищожавайки ги със силата на цялата вселена на ваша страна.

Суперсилата на Козирога: Световно господство

Ако някога искате да превземете света (което всички знаем, че правите), враговете ви ще бъдат под ваше управление за нула време. Вашата сила щеше да тежи над вашите кралски поданици и никой никога не можеше да не се подчини на вашия закон.

Суперсилата на Водолея: Демонично магьосничество

Вие сте в хармония с всяка сила на природата в света и можете да призовете демонична енергия да ви помогне в злите ви дела. Вашата сила да общувате и да работите заедно с тъмнината ще ви отведе навсякъде.

Суперсилата на Риби: Психическо изтезание

Имате способността да влезете в главата на врага си и да го измъчвате психически, докато умът му не изпадне в мрачно халюцинаторно състояние. Независимо дали чрез игри на ума или чрез телепатичен контрол, вашият враг скоро ще ви моли да спрете.