10 комплимента които мъжете искат да чуят

10 комплимента които мъжете искат да чуят | Диана image 1

Въпреки, че няма да ви признаят, мъжете обичат комплиментите колкото и жените. Сигурно сте забелязали, че след всеки комплимент от ваша страна в очите на партньора се появява искра, а устните му се опитват да прикрият усмивката. Е, не бъдете “енергоспестяващи”, когато става дума за комплименти отправени към него. Независимо дали сега градите основата на връзката или сте заедно от години, ето комплиментите, които вашият партньор би искал да чуе от вас:

“Винаги знаеш как да ме разсмееш”

Както и повечето мъже, и вашият партньор сигурно смята, че смисълът за хумор е особено важна характеристика, която трябва да притежава един желан мъж. Да, усмивката му казва, че знае как да ви усмихне и ви е забавно с него, но понякога тя не е достатъчна. От време на време трябва и устно да потвърдите, че се наслаждавате на неговите шеги и остроумия. Затова, кажете, че сте щастливи, че най-сетне сте намерили човек с отлична чувство за хумор или че само той знае да ви усмихне, когато тъмни облаци са надвиснала над главата ви.

“Изглеждаш страхотно”

Да бъдем реалисти, и мъжете са обсебени от външния вид на тялото си и искат жените да гледат като силни и мускулести. Някои от тях минават и след няколко часа във фитнес залата, опитвайки се да впечатли представителките на нежния пол. Ако искате да похвалим външният му вид, не трябва да му кажете: “Колко големи мускули имаш” или “корема ти е като камък”, но е достатъчно да попитате: “Какво тренираш?” И това ще бъде разбрано като страхотен комплимент. Ако сте в дълга връзка и виждате, че вашият любим поддържа външния си вид с тренировки, задължително кажете, че тренировката се отразява отлично и че неговият вид ви събужда фантазиите.

“В ръцете ти се чувствам сигурна / в безопаснoст”

Вероятно сте забелязали желанието на мъжете да бъдат ваши защитници и герои. Това е естествена необходимост се появява при всеки мъж, която допринася той да се чувства силен и мощен. Кажете на любимия, че в неговата прегръдка се чувстват сигурни и че е достатъчно присъствието му, за да бъдете сигурни, че сте защитени от всичко. Това ще бъде като да спечели златен трофей на футболен турнир.

“Не знам какво бих правила без теб”

Може би за вас това не звучи като комплимент, но за него 100% е комплимент, който мечтае да чуе. За него това е като да кажете: “Аз не мога да правя нещата, които ти можеш”. Комплиментите от този тип правят мъжете да се чувстват силни, независимо дали става дума за нещо дребно като смяна на крушка или за нещо голямо като боядисване на къщата.

“Това бе най-добрият секс, който някога съм имала”

Положителните коментари свързани със секса се на върха на всеки мъжки списък на желани комплименти. Някои жени се притесняват излишно да дадат сексуален комплимент на своя партньор. Мъжете са самоуверени, повече експериментират и ще се насладят, когато знаят, че половинката им е доволна. Вашият партньор ще направи всичко, за да бъде най-добрият от всички, с които някога сте били интимни. Не забравяйте да му кажете това и се наслаждавайте докато той се опитва да оправдае титлата “най-добър”.

“Много добре ти стои тази риза”

Ако кажете на партньора си “Много ти е хубава ризата” това няма да бъде някой комплимент за него. Но ако му кажете, че той изглежда секси / привлекателно в определена риза, защото тя отговаря на очите или защото му очертава мускулите, неговото его ще скочи до небето. Не забравяйте, че вашият партньор с външния си вид се опитва да ви впечатли, така че не забравяйте да дадете комплимент, с който ще му покажете, че неговият труд не е незабелязан.

“Харесва ми това, че си честен / голям джентълмен”

Мъжете искат да знаят, че не ви привличат само физически, но и че ви харесва техния характер, маниери и /или поведение. Вашият партньор ще бъде особено щастлив, ако му кажете, че е различен от другите и че е истинска рядкост. Дайте да се разбере, които характеристики от характера му най-много ви харесват. Например: “В днешно време рядко се намират честни хора като теб”, “Ти си доказателство, че джентълмените няма да изчезнат “.

“Много си добър в това, което правиш”

Независимо дали вашият партньор работи усилено за лична удовлетворение или да прехранва семейството, той би искал да знае, че вие ​​цените труда му, а не парите, които печели. Кажете, че сте изумени от това колко е добър в своята професия. Това за него ще бъде достатъчно доказателство, че се гордеете с него и стимул да продължи да напредва с бързи темпове.

“Имаш прекрасни приятели / семейство”

За мъжете е много важно да уважавате техния приятелски кръг, и по-специално тяхното семейство, и също толкова важно е да им го кажете. Опитайте се да разберете какво му харесва при всеки негов приятел или член от семейството и оформете комплимент. С това ще докажете, че разбирате защо те са важни за него. Например, кажете: “Сигурно си щастлив, че имаш съквартирант като Х. Поне знаеш, че никога няма да ти откаже, когато ти трябва помощ “или” Сестра ти е много добра. Вижда, че би направила всичко за теб “.

“Винаги имаш отговор за всичко / Винаги знаеш какво е най-разумно да се направи”

Мъжете искат да чуят колко са умни. Комплиментите за тяхната интелигентност и схватливост вероятно ще означават много повече, отколкото комплиментите за очите, усмивката и др. Никога не трябва да предполагате, че той знае, че го цените и уважавате неговото логическо мислене и неговите умни ходове в живота, така че да премълчаваш комплиментите. Колкото и да е очевидно, че искате и заради това, че е умен, направете комплимент. Когато някой ви харесва, а все още не сте във връзка, много по-лесно и по-безопасно е да осъществите комплименти за неговия интелект, отколкото да кажем за външния вид. Използвайте това.