10 неща, които мъжете наистина искат от една жена

Ако си мислиш, че имаш нужда от кристална топка, за да разгадаеш мислите на мъжа си, не си сама. Ежедневно много жени се сблъскват именно с този проблем. Оказва се, че за мъжете нещата са много по-прости, отколкото си мислиш, а усложненията, с които се сблъскваш, са само в собствената ти глава.
Липсата на правилна комуникация е един от основните проблеми в една връзка. Това идва от фактът, че мъжете не обичат да изразяват чувствата си с думи. Почти е невъзможно да срещнеш мъж, който да обича да говори за чувствата си и това, което иска от една жена. Ето 10 неща, които мъжете наистина искат от една жена, но не биха си го признали:

1. Място, за да те преследва

“Чувството за преследване” не е нещо, което само мъжете обичат да преживяват. Всички ние се вълнуваме от възможността да извлечем най-доброто от живота. Понякога по време на запознанства жените несъзнателно изземат на мъжете насладата от преследването. Ако си винаги онази, която инициира по-нататъшни срещи и винаги ти първа му пишеш, всъщност не му позволяваш да почувства желанието да те преследва. Промени начина си на мислене, така че да позволиш на ситуацията да се случи от само себе си и продължи да живееш най-добрия живот, на който си способна, по време на срещите си с него.Отговаряй на усилията му както намериш за добре, но не насилвай нещата. Ако той е за теб, нещата сами ще се случат.

2. Уважение

Въпреки че всеки заслужава уважение, мъжете и жените се отнасят към него по различен начин. Помисли за онези разговори, в които се оплакваш от драми и проблеми. Твоят човек неизбежно ще скочи, за да предложи куп решения. Това е така, защото мъжете живеят със съзнанието, че трябва да решават проблеми. Ти, от друга страна, може би не се нуждаеш от него, за да решиш проблемите си, а просто имаш нужда да ги споделиш. Когато му кажеш, че не се нуждаете от помощта му, той може да почувства това като неуважение, въпреки че това е последното нещо, което ти имаш в предвид. Мъжете искат да се чувстват уважавани в любовта, а ако по някакъв начин не одобряваш това как се облича, как ходи или какво работи, това може да предизвика проблеми между вас. Научи се да го обичаш и да го приемаш точно такъв, какъвто е. Така той ще се почувства не само обичан, но и на уважаван.

3. Приемане на помощта му

Без съмнение, си независима, уверена и напълно способна да се грижиш за себе си. Това,обаче, няма абсолютно нищо общо с приемането на помощ от него. Ние всички обичаме да се чувстваме необходими, а неговата помощ е начинът, по който той може да покаже своята любов чрез действие, а не чрез емоция. Не става дума за това да бъдеш момиче в беда. Мъжете обичат силните жени, които знаят как да се справят с предизвикателствата, независимо дали става дума за емоционално разстройство или смяна на гума. Но когато ти предложи да носи чантите ти (въпреки че не са тежки), той изразява желанието си да те направи щастлива, да улесни живота ти, да се почувства полезен за теб. В старомодния смисъл, това се нарича рицарство. Наслади се на него.

4. Пространство

Концепцията за “мъжка пещера” не е измислица. Традиционно жените са склонни да се събират помежду си, за да общуват, да говорят за проблеми и да се забавляват, докато мъжете обичат да отделят време да вършат нещо. Няма нищо общо с това, че не иска да бъде с теб.Същото важи и за прекарване на времето с неговите приятели. Става въпрос за неговите приятели – не за жената в живота му. Ако си преживяла това в обратната посока и си се срещала с мъж, който не те оставя на мира, със сигурност си се чувствала задушена и притисната. Това е основно един от най-бързите начини за прекратяване на връзка, без значение кой от двамата се държи така. В крайна сметка, връзката не е сливане на двама души в едно. Това е покана за пътуване заедно, като отделни хора.

5. Комплименти и признателност

Вероятно един мъж никога няма да те помоли да му правиш повече комплименти, защото се страхува да не звучи, като че ли се нуждае от тях. Много по-вероятно е той да ти прави комплименти през цялото време, независимо дали става въпрос за това, че изглеждаш добре или казваш нещо смешно. Но истината е, че и той се нуждае от тези неща. Всъщност комплиментите помагат да се повиши увереността му и когато те идват от теб, това ще му помогне да се чувства обичан. Като допълнителен бонус, колкото повече му казваш какво смяташ за страхотно у него, толкова повече ще видиш именно от това.

6. Сексуално разнообразие

Секси бельо, различни позиции, гореща сесия на открито или нещо ново, наистина, ще го накарат да се разтопи от удоволствие. Той няма да си го поиска, но ще го пожелае и това също е един от най-добрите начини за създаване на интимност и запазване на искрата помежду ви.

7. Инициирай контакт с него

Как ще се почувстваш, ако винаги ти си тази, която го търси, без значение дали става въпрос за срещи, съобщения или обаждания? Не добре, нали? Именно така би се почувствал и той. Затова е добре да не оставяш изцяло в негови ръце срещите и контактите ви. Ако поемаш инициативата от време на време, това не само ще го зарадва, но и е страшно секси. Така му показваш, че си уверена жена, която няма нищо против да поеме инициативата от време на време.

8. Запази спонтанността и страстите си

Няма нищо по-привлекателно от човек, който е спонтанен, свободен и готов да бъде сам. Един мъж обича когато имаш свое собствено мнение, изразяваш това, което ти харесва или не ти харесва и умееш да рискуваш в търсене на щастието. Той също така обича да бъде любопитен за теб, да бъде изненадан от спонтанните ти действия и да се чувства предизвикван от това, което си мислиш. Този вид отношение означава, че се чувстваш комфортно със себе си, имаш собствен живот и му се доверяваш достатъчно, за да му го покажеш. Той иска да ти се възхищава, така че не крий страстите си, страховете или любовта си.

9. Довери му се напълно

Ако ти не му вярваш, това автоматично означава, че и той не може да ти има доверие. Това ти дава възможност да се чувстваш сигурна във връзката си. Това е признание, че смяташ, че е страхотен човек. От друга страна, недоверието, параноята и постоянното съмнение в действията и намеренията му могат да доведат до сериозни проблеми в отношенията ви. Той може да се оттегли емоционално, защото не може да разчита на вярата ти.

10. Да бъдеш негова приятелка

Да бъдеш приятел на мъжа си не означава, че трябва да пиеш бира с ребърца, да гледаш всички мачове и да се превърнеш в едно от момчетата. Означава да бъдеш на негова страна и да го приемеш така, както един истински приятел би могъл. Отнасяй се с него така, както се отнасяш с най-близките си приятелки – обичай го точно такъв, какъвто е, приемай както предимствата, така и недостатъците му. Когато го направиш, той ще се чувства обичан и готов да ти даде цялата си обич.

Източник: https://dama.bg