3 изненадващо мъдри правила за щастие в любовта

Макар да съществуват хиляди съвети за любовта, някак есенцията има навика да ни се изплъзва между пръстите. Любовта няма нужда да се усложнява излишно, нито да се украсява. Тя е достатъчна сама по себе си. Затова подбрахме три уникално добри съвета за любовта и връзките, които със сигурност ще ни помогнат да намерим балансът във връзката си!

Внимавайте какво говорите за партньора си

Много често, когато приятелката ни се оплаква от гаджето си и в желанието си да й покажем емпатия и съчувствие ние изваждаме някоя не толкова чиста риза на партньора си. За да й покажем, че ние също сме в подобна ситуация и можем да я разберем. Но внимавайте! Думите творят нашата действителност. Ако често говорим за партньора си по не особено ласкав начин това ще ни вкара във вибрацията на отхвърлянето и без да искаме ще създадем напрежение в отношенията ни. Без това да е нужно.

Не е важно как изглежда, а как се чувства

Много често обръщаме внимание на външния вид и т.н. „социална норма” за това как трябва да изглежда една двойка. Колко често трябва да излизаме, колко често да правим секс, дали си отиваме като двойка и други социални норми. Едно от най-важните правила в любовта е: не е важно как изглежда, а как се чувства. И ако се чувства прекрасно, значи наистина е!

Обградете се с щастливи двойки

Вместо да излизате с двойки, които се карат или непрекъснато си вадят мръсните ризи на показ, намерете такива, които умеят да изглаждат различията си с уважение и любов. Излизайте с тях и ще видите разликата. Като социални същества се влияем едни от други. Средата е много важна и ако използваме старата българска поговорка: с какъвто се събереш, такъв ставаш. Е, така е и с връзките! Ако излизате с щастливи двойки, неминуемо ще се превърнете в една от тях!

Източник: https://www.ilady.bg