5 филмa за женските вечери вкъщи

Казват, че нищо не е вечно. Мечтите се променят. Сезоните идват и си отиват, тенденциите също, но приятелството никога не излиза от мода.
-Кари Брадшоу, Сексът и Градът

Събиранията по женски винаги са били изпълнени с много смях, забавление и задължително: бутилка вино. Обсъждаме всякакви теми: мъжете, жените, модата, времето навън, кой кога защо ни е ядосал, гледаме филми… Гледането на филми в женска компания е много по-различно от това да гледаш с мъж.

Често се случва да спрем филма, за да обсъдим ставащото, а когато някой се разстрои, винаги има някого, който вече го е изпреварил и си е намерил кърпички за сълзите. Няма пълна тишина по време на филма, защото първо, няма кой да направи забележка. В даден момент се превръщаме във филмови критици и всяко действие бива щателно обсъдено.

А ето и филмите, които обичаме да гледаме вкъщи, по женски!

1. Коко преди Шанел – мода, романтична любовна история, Шанел. Какво повече може да искаме.

2. Как да разкараш гаджето за 10 дни – комедия, много смешни случки, чаровната усмивка на Кейт Хъдсън и мускулите на Матю Макгонъхи.

3. Сексът и градът – класика в жанра. Без значение дали разпознаваме себе си в някоя от четирите героини или пък обсъждаме колко абсурдни са някои случки, Сексът и Градът е един от най-забавните филми за гледане с приятелки.

4. Бързи и яростни – каквото и да си говорим, жените харесват бързи коли. А бързите коли, карани от секси мъже са си истинско събитие.

5. Шпионски свалки – Крис Пайн и Том Харди на едно място…

Източник: Кексът и Гладът