7 черти, които мъжете трябва да притежават ако се срещат с независима жена

7 черти, които мъжете трябва да притежават ако се срещат с независима жена | Диана

Едно от най-честите оплаквания, които чувам от жените е, че мъжете започват бавно да се отдръпват в момента, в който осъзнаят колко силни и независими са те.

Именно независимата жена е тази, към която мъжете трябва да се стремят. Да, има и такива момичета, които се държат незаинтересовано и казват “Аз не се нуждая от мъж”, което изглежда отстрани като че наистина нямат интерес. Този вид нагласа обаче завършва като отблъсква мъжете надалеч.

От друга страна има и такива жени, които са истински, грижовни, любящи, но в същото време имат силна и независима страна. Колкото и способни да са да се справят сами, те все още искат някой, който да им помогне да постигнат всичко заедно, което са тръгнали да наравят. Тези жени разбират тяхната независимост не като идеята, че не се нуждаят от никого, а като това че искат най-доброто от най-доброто и не очакват някой друг да им го осигури. Ако срещнете жена, която е независима и има високи стандарти, то тогава вие трябва да сте изключителен мъж. Трябва да се гордеете, че сте срещнали такова момиче, защото само един изключителен мъж може да разпозане такава жена и да застане до нея.

Ето някои черти, които трябва да притежава един мъж, ако се среща с независима жена:

  1. Той не ревнува и няма нужда да я притежава

Нищо не може да накара една независима жена да избяга така както един мъж, който има нужда да я притежава. Тя ще се опита да си тръгне по най-бързия начин в момента, в който усети, че искате да я направите ваша собственост. Тя е заета жена и не се нуждае от някой, който постоянно да я проверява къде е. Тя има нужда от мъж, който гради живота си до нея, а не се опитва да ги преплете в едно.

2. Той е добър събеседник

Не става въпрос само за това да умее да говори и да изразява собствените си чувства (което е наистина секси), но също така е добре да може да изслушва и да разбира как се чувства тя, дори когато не успява да се изрази по най-точният начин. Тя със сигурност има свой начин да показва емоциите си и този мъж трябва да умее да го разпознава.

3. Той има собствени мечти и цели

И мъжът и жената се борят да бъдат с някого, който е не по-малко мотивиран да постига целите си от самите тях. Ако това не е така се пораждат напрежение и конфликти в отношенията им. Най-добре е ако те се подкрепят взаимно, като същевременно останат съсредоточени върху собствените си лични цели. За да може той да разбере нейното вътрешно желание да постига мечтите си, той трябва да изпитва същото желание като нея.

4. Той е сигурен в себе си

Ако вие сте мъж, който се нуждае от много валидиране или успокоение, не е задължително да го намерите в една силна и независима жена. Тя е сигурна и уверена в себе си, така че тя се нуждае от човек, който е също толкова стабилен като нея. Тя ще му показва своята привързаност и любов, защото я е грижи за него и ѝ е важно той да се чувства добре, но няма да постоянно да му напомня  колко много има нужда от него в живота си.

5. Той се чувства удобно в позицията на водещ във връзката

Само защото се срещате със силна и независима жена, това не означава че тя иска винаги да е водеща във вашите отношения. В края на деня, една жена винаги ще иска човекът до нея да се държи като мъж и да поеме нещата в ръцете си. Планирайте среща с нея, подарявайте ѝ цветя, направете нещо неочаквано, независимите жени също трябва да бъдат третирани като дами.

6. Той има страхотно чувство за хумор

Дори и той да изглежда като тежък характер на моменти все пак заедно те трябва да изпитват приятни емоции. Никой не иска да е сериозен през цялото време. Мъж, който умее да я разсмее и да ѝ помогне да разтовари напрежението, което е натрупала през деня е най-добрият любовник и приятел.

7. Той никога не се държи снизходително

Той цени и уважава нейното мнение. Това е част от израстването на една връзка. Слушайте я внимателно и с интерес и ѝ покажете че, нейното мнение е важно за вас. И имайте идея, че вие също можете да научите нещо от нея.

Като цяло, ако съвпадат тези няколко черти тогава вие сте един за друг. Въпреки, че една независима жена може да изглежда трудна на моменти, тя най-категорично си струва усилията. Тя винаги ще бъде там, за да ви предизвика да бъдете най-добрата версия на себе си и винаги ще прави нещата по нейният начин. И след всичко в края на деня, тя все още ще се нуждае от вас. Уверете се, че ако тя падне, вие всъщност ще сте човекът, който ще я хване и тя никога няма да ви предаде.

Автор: Delaney Burgess

Превод: www.diana.bg