7 източници на лоша енергия в живота и как да се справим с тях

Негативизъм е нещото, което не е необходимо на никой в живота му.

Както би трябвало да бягате от негативните хора, така трябва и да се отървете от собствените източници на лоша енергия. Всеки от нас може да живее живота си пълноценно и да осъществява мечтите си, но първата стъпка към това е затварянето на негативните врати.

1. Няма място в живота за всички тези съобщения и думи от други хора, които ви демотивират. Колкото по-скоро ги изтриете от вашите спомени, толкова по-бързо ще осъществите мечтите си и ще постигнете целите си. Старайте се в сърцето си да направите място само за тези положителни, окуражаващи изречения, които имат силата да ви мотивират.

2. Лошите връзки, независимо дали става дума за любовни, приятелски или работни, могат да се отразят негативно на вас и вашия живот. Именно затова с тях трябва да бъдете много внимателни и да не хабите енергията си за неща, които просто не си струват. Ако връзката с даден човек повече натоварва, отколкото зарежда с енергия, време е да сложите край!

3. Ако ви трябва подкрепа в живота, потърсете на тези места, където има любов. Не забравяйте, че там, където няма любов, няма и подкрепа.

4. Тревожността е огромен източник на негативизъм. Това е чувство, с което ежедневно се сблъскваме, но това не означава, че трябва да позволим това изцяло да поеме контрола върху нас. Ние имаме само един живот в който просто няма място за страх! Работете над различни методи за отпускане, положителни мисли и се обградете с хора, които искате.

5. Спрете да формирате негативни очаквания! Това е най-малкото което можете да направите за себе си. Опитвайте непрекъснато да мислите позитивно и с това ще повлияете изцяло върху вашите убеждения и нагласи. Ще се изненадате от това, което ще се случи.

6. Трябва да се отървете от негативната обстановка. Вие със сигурност не сте наясно колко лошо може да ви влияят хората, които винаги всичко виждат в черно. Ако искат те могат свободно да продължат с това, но вие трябва да намерите положителни хора, които ще ви измъкнат от тъмнината.

7. Накрая, най-трудното нещо, което трябва да направите е да се отървете от съмнението в себе си. Трябва най-накрая да намерите начин да замълчи този лош вътрешен глас, който постоянно ви казва, че не може и че никога няма да успеете. Ако се съмнявате в себе си, как очаквате другите да не го правят?

Всичко може, ако се иска, не забравяйте това!

Източник: http://bukvarche.com