7 признака, за да разпознаете дали сте обичан

Много често нещата навсякъде около нас са учудващо прости. Сложни ги правим ние самите. Една истинска любов е видима от километри, обратното личи още повече. Лошото е, че го виждат хората отстрани, но не и ние… или поне се правим на разсеяни и се самозаблуждаваме, просто защото така ни се иска. Влюбеният е заслепен до краен предел и трудно забелязва това, което не е в негов интерес.

Когато той/тя ви обича:

1. Прави всичко възможно за вас без излишни оправдания. Като не става въпрос да умира за вас и да ви сваля звезда, а по-скоро за минимални, но изключително значими неща.

2. Обича да вижда усмивката ви и се стреми тя да е на лицето ви ежедневно. Прави изненадващи жестове, а разговорите, които водите по-често ви карат да се успокоявате и да сияете от щастие, отколкото обратното.

3. Винаги се радва като малко дете, когато ви види. Не става въпрос за лигавене и неприсъщи за нормален мъж действия. Това се вижда в очите.

4. Може да ви успокои във всякакви ситуации. Той/тя се интересува от това какво ви се е случило и е в състояние да ви подаде ръка вместо да избегне натоварването.

5. Интересува се от това как е минал денят ви. Не ви разпитва, но няма нищо против, дори му/ѝ е приятно да  разкажете и да се радвате, смеете или ядосвате заедно.

6. Уважава родителите ти. Няма нищо против да стоите цяла вечер с тях, да присъства на семейни празници и не се притеснява от това да общува пълноценно с тях.

7. Не ви кара да спазвате диети, да се обличате оскъдно или обратното, не се опитва да ви променя. Той/тя просто ви харесва такъв/такава, каквито сте.

източник: zarata.info