Как да разпознаем, че той е … луд от любов по нас?

Няма по-хубаво усещане от това самите ние да сме влюбени и да усещаме взаимна, нека го наречем така – любов и лудост! Св. Валентин в тук и макар вече да не сме на 14 и в стомаха ни да не пърхат същите пеперуди от вълнение, празникът си е празник! И защо да не го полеем с чаша вино и … да си поговорим за любов!

Когато сме влюбени не можем да го скрием. Енергията около нас се променя, походката ни се променя, както и начинът по-който се усмихваме и виждаме света. Дори (вече!) да знаем, че това е временно явление, магията на любовта е истинска и осмисля живота ни!

Ако напоследък излизате с нов мъж или съвсем скоро ви предстои нова среща можете да разчитате на една хитра стратегия. Разчетете невербалните знаци, които той ви изпраща, за да разберете дали има интерес и най-вече, дали вече между вас са прехвърчали любовните стрели на любовта. Тези знаци са изключително важни. Те ни показват дали има смисъл да отдаваме енергията си в мисли и време за срещи с конкретния мъж и дали той наистина си заслужава нашата отдаденост.

Как да разберем дали той е луд (от любов!) по нас?
Знак 1: той често оправя косата си

Когато той често оправя косата си, докато е на среща с вас, това означава само едно на езика на невербалната комуникация. За него е важно да изглежда добре, защото иска да ви впечатли. От друга страна, всеки път когато докосне косата си неговото тяло произвежда феромони, а те усилват привличането между вас. И нека завършим с това, когато докосваме себе си, независимо къде, това означава, че искаме да бъдем докоснати.

Знак 2: той поглажда брадичката си

Поглаждането на брадичката е знак, че той е заинтересован от темата, на която разговаряте. Но най-вече – той се интересува от вас. Освен това, поглаждането на брадичката се свързва с ловния инстинкт при мъжа и с наличие на голямо количество тестостерон. А това са доста добри знаци, които показват сексуален апетит и желанието му да ви има … веднага!

Знак 3: той отразява жестовете ви

Когато вие се наведете напред, той също го прави – просто защото това е знак, че вибрирате на една честота и се харесвате взаимно. Ако той отразява мимиките и жестовете ви, бъдете сигурни! Този мъж наистина е луд от любов по вас – дори и още да не е съвсем наясно!

Източник: https://www.ilady.bg