7 важни символа насън, които не бива да пренебрегваме

Случвало ли ви се е да сънувате едни и същи сънища – телефонът да звъни, а вие да не отговаряте, да се опитвате да плувате в плитки води или да се носите във въздуха като волна птица?

Подобни повтарящи се знаци не са случайни, а опити на нашето подсъзнание да ни каже нещо. Вижте някои от най-често срещаните символи насън и научете какво е тяхното послание.

#Кутия
Ако често сънувате затворени кутии, това означава, че се чувствате така сякаш някой непрекъснато иска да скрие нещо далеч от вас. Празна кутия показва чувство на разочарование. Много кутии означават, че сте объркани, нерешителни и че имате проблеми с изясняването на чувствата си и затова предпочитате да ги прикриете.

#Телефон
Aко насън чуете позвъняване на телефон, това означава, че някаква част от вашата личност, която сте подтискали дълго време, иска да се свърже с вас. Вероятно има нещо, което ви терзае, мъчи или вълнува дълбоко в душата ви, и търси начин да си намери път, за да излезе на свобода. Ако обаче не вдигнете телефона насън, вероятно съзнателно или не, избирате да не обръщате внимание и да игнорирате тези сигнали в реалния живот.

#Летене
Полетът насън обикновено се класифицира в списъка на ясните сънища. Ако сънувате, че летите, това е призив от вашето подсъзнание. Този сън означава, че изпитвате някакви трудности в реалния си живот, над които се опитвате да се издигнете.

#Луна
Ако насън виждате Луната, това може да е индикатор за скрита, неосъзната или вероятно недостатъчно доразвита ваша творческа черта, която потискате или не й обръщате достатъчно внимание.

#Път
Пътищата са символ на вашето пътуване през живота. Ако сънувате ясен, павиран път или пътека, вероятно се справяте добре по пътя на житеските изпитания. Ако обаче пътувате по мрачен, тъмен или мъглив път, по който се придвижвате трудно и с мъка, вероятно таите страх от своето бъдеще.

#Цветя
Ако видите насън напъпили цветя, това подсказва, че в скоро време пред вас ще се открият нови възможности за успех и реализация. Ако сънувате наскоро поникнали растения, вероятно съвсем скоро ще жънете плодовете от усилията, които сте положили в живота си. Мъртви и сухи цветя насън означават, че една глава от живота ви вече е приключила и е време да разгърнете нова страница.

#Вода
Водата насън е отражение на вашите амбиции в живота. Ако често пъти сънувате океан или море, време е да поемете по нов път, да потърсите по-добри възможности за реализация и да поемете рискове. Ако в съня си виждате плитки потоци и малки водоеми, това може да е знак, че сте дали всичко от себе си и е време за заслужена почивка.

Източник: http://ladyzone.bg