9 ключови съвета за да спечелите уважението на жените

Ако една жена не ви уважава, тя няма да бъде привлечена от вас. Това не е добре, ако сте необвързан мъж, който се опитва да хване жена или ако сте човек, който се среща с жена и се опитва да я задържи. И така, как да накараш една жена да те уважава? Следват девет важни съвета, които ще искате да прочетете и приложите в живота си.

КАК ДА НАКАРАШ ЕДНА ЖЕНА ДА ТЕ УВАЖАВА

1. УВАЖАВАЙТЕ СЕБЕ СИ

Ако не уважаваш себе си, как можеш да очакваш жена да те уважава? Просто няма смисъл.

Харесвате ли това, което виждате, когато се погледнете в огледалото?

Мислите ли за себе си като за човек, който е отговорен, работи за бъдещето и прави нещо полезно в този живот?

Ако не, тогава е време да промените нещата. Започнете с това да бъдете честни със себе си, предприемете действия за живота, който искате, и се чувствайте добре със себе си, когато се събуждате сутрин и си лягате вечер. Когато можете да направите това, всяка жена (и мъж) ще ви уважава.

2. НАМЕРЕТЕ СИ РАБОТА

Ако нямате работа и не печелите никакви пари, намерете си работа. Направете каквото можете, за да привлечете малко пари и да спечелите честна дневна заплата. Поне положете усилия!

Толкова много момчета си мислят, че една жена няма да ги уважава, ако работят нещо, което намират за унизително, но истината е, че да излезеш и да направиш това, което трябва да направиш, е много възхитително и всяка жена ще оцени усилията ти да направиш това, което трябва да се направи.

3. УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ ДЕЙСТВИЯТА ВИ СЛЕДВАТ ДУМИТЕ ВИ

Това е толкова просто, но толкова силно.

Ако кажеш, че ще се появиш някъде, тогава се появи.

Ако кажеш, че ще се обадиш, обади се.

Мъж, който подкрепя думите си с действията си, е мъж, когото една жена ще уважава.

4. БЪДЕТЕ ОТКРОВЕНИ С ЖЕНИТЕ

Кажете го както е. Не обикаляйте и казвайте това, което мислите, че една жена иска да чуе. Кажете на една жена как се чувствате, какво мислите и не пестете думи.

Това означава, че ще трябва да уведомите една жена, че имате вярвания, морал, предпочитания и интереси. Една жена ще уважава вашата честност, стига да не сте идиот за това.

С други думи, ако не искате да отидете да гледате определен филм, кажете ѝ какво мислите. Ако обичате да играете видео игри, кажете ѝ го. Когато сте откровен с нея, тя може първоначално да се разстрои или ядоса, но ще ви уважава за способността ви да бъдете откровен.

5. ОТСТОЯВАЙТЕ СЕБЕ СИ

Независимо дали току-що сте срещнали жена или имате връзка с жена, не забравяйте да отстоявате себе си. Ако не го направите, една жена лесно може да загуби интерес към вас. И тя ще загуби цялото си уважение към вас, докато го прави.

Това не означава, че трябва да бъдете глупак. Просто трябва да говорите, когато тя е зла, невнимателна или откровено груба! Обадете ѝ се – по уважителен начин – и повярвайте ми, ще спечелите нейното уважение.

6. УВАЖАВАЙТЕ Я, ДОРИ КОГАТО НЕ Е НАОКОЛО

Не говорете за жена, която харесвате много, когато тя не е наоколо.

Не се заяждайте с други жени, сякаш вашата жена наистина няма значение за вас.

Ако една жена разбере, че сте го направили, ще загубите уважението ѝ много бързо.

7. НЕ БЪДЕТЕ НУЖДАЕЩИ СЕ

Мъж, който има нужда от жена до себе си 24 часа в денонощието, бързо ще загуби уважение от нея. Всъщност, ако имате нужда, жената ще го усети веднага и шансовете ви да успеете с нея са много малки. И ако я вземете, връзката ви ще бъде много лоша.

Имах приятел, който имаше страхотен човек – очаквах, че беше изключително нуждаещ се. Тази нужда го караше да изглежда ревнив, отчаян и с ниско доверие, а тя го уважаваше толкова малко, че почти никога не прекарваше време с него и се отнасяше с него повече като куче, отколкото като любовник. Вече не са заедно.

Нуждата е върховният убиец на уважението.

Как да спрем да се нуждаем от момичета

8. ПОКАЖЕТЕ Ѝ УВАЖЕНИЕ

Отнасяйте се с другите така, както искате да се отнасят с вас.

Ако искате да получите уважение, давайте уважение. Уважавайте нейните мнения, вярвания, навици, интереси, приятели, семейство, чувства и всичко останало.

9. БЪДИ МЪЖ

Бъди мъж. Някога мразех тази поговорка, но истината е, че не можеш да си слаб човек и да очакваш да получиш женствена жена. Просто не можеш. Женствените жени са привлечени от мъжката енергия . Може да привлечете жена, която ви обикаля и се държи зле с вас, но няма да привлечете жена, която ви уважава.