Българка създаде лек срещу рак. Вече го има в аптеките

Българка създаде лек срещу рак. Вече го има в аптеките | Диана image 1

Продуктът е преминал през тестове върху пациенти и се произвежда в малка фабрика край Радомир.

Българка патентова лек срещу рака. Продуктът вече е преминал през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София. Изследванията показват, че след употребата му при пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио- и лъчетерапията. Какво представлява този лек и кой е изобретателят, показа репортаж на БНТ 2.

Става дума за изцяло натурален продукт. Основната му съставка е спиртен извлек от суров чесън. Към него са добавени маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Естрактът не преминава през химична или термична обработка – по този начин се запазват всички полезни съставки на продуктите. Изследванията показват, че сиропът от чесън помага в борбата с рака, като повишава количеството на лимфоцитите – естествените клетки-убийци на онкологичните заболявания.

“Чесънът е вълшебно растение, той просто е даден от природата, за да покаже на човека, че има нещо малко нещо неугледно, което притежава огромна сила”, заяви Наташа Вълкова, която е изобретател на лека.

За изработката на 100 мл сироп са необходими повече от половин килограм суров чесън.

Продуктът вече се произвежда в малка фабрика край Радомир с капацитет около 1000 шишенца месечно.

За Наташа Вълкова всичко започва през 2002 година, когато й поставят диагнозата саркома, или злокачествен рак на мускулите. Лекарите й дават не повече от 2 години живот, въпреки това й назначават химио- и лъчетерапия. Споделя, че лечението изсмуква жизнените й сили и рядко става от леглото.

“Изпаднах в шок, определено не ми се умираше, започнах да чета денонощно, да търся някакви алтернативни начини и така случайно попаднах на редица научни изследвания, че суровият чесън успешно лекува много видове рак”, споделя Вълкова.

Тъй като тя е доктор на науките и дълги години е изучавала микробиология, решава да прави експерименти с чесъна за собствена употреба. След десетки опити създава еликсира на живота. Започва да пие по 100 милилитра от екстракта, а резултатите не закъсняват.

“Използвах го по време на цялата лъчетерапия и на химиотерапията, даже по време на лъчетерапията прекъснах болничния си лист и се върнах на работа, а в обедната почивка ходех да ми правят лъчетерапията.”

Наташа Вълкова смята, че под влиянието на сока от чесън метастазите в организма й спират да се размножават. А през следващите 2 години разсейките на рака изчезват напълно – това показват медицинските й изследвания. Тогава онкологът на Наташа й предлага да помогне и на други хора с изобретението си, като започне да го произвежда за масова употреба.

“Прецизирахме възможностите за промишлено производство, прецизирахме рецептите, дозировките, така че да може продуктът да се произвежда”, обяснява Вълкова.

Бизнесът започва с кредит, за да купи специални машини от Китай за белене и трошене на скилидките чесън. За място на производство избира спокойното село Дебели лаг. Там в момента работят само тя и дъщеря й, като лекът е разпространен в повечето аптеки, а цената му е под 10 лева.

Доказано е, че екстрактът от чесън предпазва още и от инфаркт, склероза, подобрява зрението, лекува главоболието, повишава имунната защита на организма и предпазва от настинки и грипни заболявания.

Източник: www.faktor.bg

* Понеже в статията не се споменава името на лекарството ще продължим да следим темата за да можем да го намерим и публикуваме. Колебаехме се дали изобщо да публикуваме статията след като не знаем името на лекарството, както и понеже изобщо не сме убедени в ефективноста му, но все пак решихме, че тази информация е интересна и си заслужава да бъде прочетена. А избора оставяме на вас.

Diana.BG

*Намерих новината по БНТ. Надявам се репортажа да ви даде повече информация за да прецените сами дали си заслужава да се опита:

Българка патентова лек срещу рака. Продуктът вече е преминал през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София. Изследванията показват, че след употребата му при пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио- и лъчетерапията. Какво представлява този лек и кой е изобретателят – вижте в репортажа на Даниела Райчева и Боян Даскалов.

Става дума за изцяло натурален продукт. Основната му съставка е спиртен извлек от суров чесън. Към него са добавени  маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Естрактът не преминава през химична или термична обработка – по този начин се запазват всички полезни съставки на продуктите. Изследванията показват, че сиропът от чесън помага в борбата с рака, като повишава количеството на лимфоцитите – естествените клетки-убийци на онкологичните заболявания.

НВ: “Чесънът е вълшебно растение, той просто е даден от природата, за да покаже на човека, че има нещо малко нещо неугледно, което притежава огромна сила.”

За изработката на 100 мл. сироп са необходими повече от половин килограм суров чесън.

Продуктът вече се произвежда във малка фабрика край Радомир с капацитет около 1000 шишенца месечно.

Наташа Вълкова – всичко за нея започва през 2002 година, когато й поставят диагнозата саркома или злокачествен рак на мускулите. Лекарите й дават не повече от 2 години живот, въпреки това й назначават химио- и лъчетерапия. Споделя, че лечението изсмуква жизнените й сили и рядко става от леглото.

НВ: “Аз изпаднах в шок, определено не ми се умираше, започнах да чета денонощно, да търся някакви алтернативни начини и така случайно попаднах на редица научни изследвания, че суровият чесън успешно лекува много видове рак.”

Тъй като Наташа е доктор на науките и дълги години е изучавала микробиология, решава да прави експерименти с чесъна за собствена употреба. След десетки опити създава еликсира на живота. Започва да пие по 100 милилитра от екстракта, а резултатите не закъсняват.

НВ: “Използвах го по време на цялата лъчетерапия и на химиотерапията, даже по време на лъчетерапията прекъснах болничния си лист и се върнах на работа, а в обедната почивка ходех да ми правят лъчетерапията.”

Наташа Вълкова смята, че под влиянието на сока от чесън, метастазите в организма й спират да се размножават. А през следващите 2 години разсейките на рака изчезват напълно – това показват медицинските й изследвания. Тогава онкологът на Наташа й предлага да помогне и на други хора с изобретението си, като започне да го произвежда за масова употреба.

НВ: “Прецизирахме възможностите за промишлено производство, прецизирахме рецептите, дозировките, така че да може продуктът да се произвежда.”

Бизнесът започва с кредит, за да купи специални машини от Китай за белене и трошене на скилидките чесън. За място на производство избира спокойното село Дебели лаг. Там в момента работят само тя и дъщеря й, като лекът е разпространен в повечето аптеки, а цената му е под 10 лева.

Доказано е, че екстрактът от чесън предпазва още и от инфаркт, склероза, подобрява зрението, лекува главоболието, повишава имунната защита на организма и предпазва от настинки и грипни заболявания.

Diana.BG: Понеже никъде в статията не бе написан се наложи да намеря адреса на уебсайта на Наталия от репортажа и от там да видя името на това ново и мистериозно лекарство. Казва се “Натанал”. Оставям на вас да решите и прецените дали изобщо може да лекува. Цитирам сайта на Наталия: ““НВХербал” е реализирала производството на 100 % натурална хранителна добавка с патент на изобретение за лечение на онкологични и други заболявания с търговска марка NATANAL/НАТАНАЛ®, чието разработване и създаване на технология за производството му са плод на дългогодишна научно-експериментална работа.”

Това, че е хранителна добавка мен лично ме притесни. Разликите между хранителна добавка и лекарство, особено за сложни и смъртоносни болести като рака са огромни. Но тъй като не съм специалист – оставям статията на вашето внимание. Ако някой го е пробвал или има повече информация, моля нека я сподели.

Diana.BG

Допълнително по темата: Професор Галина Куртева: „Лекарството” от чесън срещу рак е измама и не лекува

Допълнително по темата: Жестока измама с лекарството за рак „Натанал”

Представяме Ви и други гледни точки и оставяме на Вас да решите струва ли си тази хранителна добавка.