Числата на жилището ни – номерът отвън може да отразява атмосферата вътре

Номерът на вашата къща/апартамент е много важно число – то буквално показва „къде живеете“. Съберете цифрите на номера на блока или къщата и ги редуцирайте до едноцифрено число, например:

28 = 2+8 = 1, 103 = 1+0+3 = 4.

1 Тази къща е стимулираща среда за творчество и предприемачество. Подходяща е за динамичен човек, който работи от дома си, или за всеки, който се отличава със сила и оригиналност. Решителните, индивидуалистично настроени и самомотивиращи се хора тук са в стихията си и постигат успех. Цари позитивизъм и винаги се случва нещо интересно. ИЗБЯГВАЙТЕ прекалените опити да карате всички да споделят и да бъдат постоянно заедно. В тази къща всеки се нуждае от свое пространство, тъй като тя стимулира независимостта.

2 Атмосферата тук е гостоприемна, а в чайника винаги има вряла вода за чай. Къщата е подходяща за вежливи, нежни хора, които обичат да посрещат гости. Важно е да се поддържа дух на сътрудничество. На спокойната атмосфера отговаря минималистичният декор. Това е прекрасно място за срещи, тъй като е много вероятно да цари хармония. ИЗБЯГВАЙТЕ безредието. То прави хората раздразнителни и ще влияе отрицателно върху настроението, защото жилището функционира добре само когато всичко е в хармония. Грозни предмети нямат място тук.

3 Това е жизнерадостен дом, в който е добре да има по-често веселби. Подходящ е за артистични и творчески личности и изглежда винаги облян от слънчева светлина. Особено добър за големи семейства, стига всички да са честни и верни. Тази къща е удобна и красива и изважда наяве екстравагантната страна на своите обитатели. ИЗБЯГВАЙТЕ опитите да сте твърде сериозни или подредени. Така бихте потиснали безгрижието в тази къща.

4 Здравият разум е водещият принцип в тази къща. Този номер благоприятства практичния подход и призовава членовете на семейството да поемат ангажимент. Рутината се поощрява, сигурността се утвърждава. Този дом може да е подходящ и за офис. Съседите ще ви уважават. ИЗБЯГВАЙТЕ да оставяте вратите и прозорците отворени и да им позволявате да се блъскат, дори когато сте у дома, защото тази къща функционира най-добре, когато е отлично организирана и обезопасена. Поради същата причина не отлагайте работата по поддръжката, която е нужно да се свърши.

5 Това е жужащ кошер, където не може да става дума за рутина, а мебелите се пренареждат постоянно. Скоростта може да е умопомрачителна и във всеки момент да се
случва нещо интересно. Тук децата и домашните любимци се чувстват чудесно. Това е модерен дом, стимулиращ прогресивните възгледи. ИЗБЯГВАЙТЕ опитите да въдворявате тишина – тази къща просто не е предназначена за такова нещо. Ако се нуждаете от усамотение, излезте да се разходите. Не е добра идея да поканите по-възрастен роднина да се премести да живее при вас, освен ако е изключително жизнен човек.

6 Жилището създава атмосфера на „принадлежност“, където семейните връзки и чувството за общност са от особено голямо значение. Традициите се уважават, а към отглеждането на децата се подхожда особено внимателно. Сътрудничеството и сплотеността са основополагащи. Грижовността и споделянето се поощряват, заедно с чувството на отговорност към проблемите на квартала. На изтривалката пред входната врата винаги има надпис „добре дошли“. ИЗБЯГВАЙТЕ пренебрегването на декорацията и домакинската работа и не хвърляйте предмети с емоционална стойност или творенията на децата си, защото усещането за семейство, достойнство и приемственост са от изключително значение за тази къща.

7 Усамотението и ученето се благоприятстват в този дом, в който цари спокойна атмосфера, подходяща за медитация. Всеки, стремящ се към мъдрост, намира убежище тук, а силата и независимостта се подкрепят. Този дом може да бъде тих пристан за разочарованите от света, които харесват собствената си компания и искат да получат възможност да проникнат под повърхността на живота. ИЗБЯГВАЙТЕ опитите да правите купони тук, тъй като спокойната атмосфера може да подейства като „студен душ“. Крещящите цветове, лаещите кучета и силната музика ще изглеждат не на място поради същата причина.

8 Тази къща е добра „база“ за хора с отговорности и високи позиции. Тук не може да има място за нищо друго освен за най-доброто – домът трябва да прави впечатление. Обикновено това е много добре организиран дом и тук може да се изгради процъфтяващ бизнес, особено ако е ориентиран към някаква полза за обществото. Подходяща къща за уверени, владеещи се хора, които знаят какво искат. ИЗБЯГВАЙТЕ безвкусни завеси, натруфена украса или неподдържана градина. Не оставяйте външната мазилка да се руши, защото тази къща дава най-голяма сигурност, когато е в безупречна форма.

9 Тук е мястото за широко скроени, състрадателни и толерантни хора. Бездомници, отлъчени от обществото и имигранти са добре дошли. Този дом призовава към възвишени мисли и дълбоко разбиране, разширява менталните и физическите хоризонти, приветства любителите на изкуството и всеки вид красота и поощрява идеализма и почтеността. ИЗБЯГВАЙТЕ да отпращате неканени гости (освен когато се налага), защото в тази къща се живее най-щастливо, когато обитателите ѝ са хуманни хора и в нея кипи дейност. Не управлявайте бизнес оттук, освен ако не е свързан с изкуство или благотворителност  атмосферата е прекалено бохемска.

Източник: „Книгомания“