Числото на Кабала: Какво ви очаква в близко и далечно бъдеще?

Със сигурност в живота ви има моменти, в които сте си казвали – “защо аз е необходимо да достигам успехите толкоз мъчително, а други си справят без каквито и да е усилия”.

Или пък сте от другата страна – когато нещата просто се случват и животът ви върви като по вода. Ако се вярва на древното мистично учение Кабала , то всичко това е предопределено и съдбата ви има своя предначертан път.

Искате ли да узнаете своята? Дали сте родени под щастлива звезда, каква е истинската ви същина и какво ви очаква в близко и далечно бъдеще? Опитайте се да разберете с помощта на числата.

В основата на този тест е числото 142857, което според Кабала, носи космическата хармония в живота. Оттук нататък се разглежда личното ви число, което ще разберете от годината си на раждане, месеца и датата, а след това просто сумирате сбора от двете числа.

Примерно: роден на сте 5 юни 1986 г. В такъв случай вашето лично число е от вида 19860605. Събирате го с 142857 + 198060605. Полученият резултат е 20 003 462. От него премахвате нулите и цифрите, които се повтарят и се получава – 346, а ако полученото число (13) е по‐ голямо от 12, сумирате отново до едноцифрено – 4.

А сега ето и какво показва Кабала за вас:

1. Ако вашето число е “1″, вие сте родени под щастлива звезда. Имате редкия шанс да организирате живота си по свой собствен вкус и желание, а не да сте подвластен на прищевките на съдбата. Обобщено – щастието е като здравето, ако не го забелязваш, значи ти принадлежи.

2. Ако вашето число е “2″, то имате бурен и неуравновесен характер и често страдате от тази крайност. За да преодолеете колебанието и нерешителността си, поставете цел и я следвате упорито докрай. За да стигнете до успех, разчитайте на усилен труд. Съдбата ви дава знак – стъпка по стъпка да изградите характера си така, че да вземете живота си в ръце.

3. Ако вашето число е “3″, вие сте късметлия. Имате шанса да живеете леко и приятно, без да сте подвластни на различни сътресения. Звездите ви обичат, но все пак не приемайте дните си като дар, ценете ги, защото дори и “розите имат бодли”.

4. Ако вашето число е “4″, то вие сте от хората, които трябва непрестанно да се борят за целите си. Стремите се към късмет, но така и не успявате да го хванете. Не приемайте обаче това като наказание – именно по този начин сте изградили решителност, борбеност и силна воля. Хубавото е още, че винаги запазвате оптимизма си. А според Кабала, след време, всичките ви усилия ще бъдат възнаградени.

5. Aко вашето число е “5″, то вие сте борец от класа. Целият ви житейски път е преминал в битки, което обяснява защо умеете да цените победите си – само вие знаете колко усилия и лишения са ви стрували. Ако има място, в което трудно да успявате, това е любовта. Съдбата ви казва да търсите голямото, докато все още е малко.

6. Ако вашето число е “6″, то липсата на късмет може да търсите изцяло във вас. Твърде необузданият ви характер често става причина да се лишавате от успеха. Бунтарската природа в този случай по‐скоро е негатив. Ако успеете да я овладеете, ще постигнете много. Бъдете откровен както със себе си, така и с околните – това също ще ви помогне.

7. Ако вашето число е “7″, то вие сте от тези личности, които съдбата обича. Срещу вас често се откриват шансове, но понякога лекомислието ви пречи да се възползвате от тях. Усетите ли, че щастието е пред вас, не го пропускайте. Все пак, можете да останете позитивни – както се казва, най‐сигурният път път към успеха е търпението.

8. Ако числото ви е “8″, то вие не сте лишени от късмет, но често липсата на умение да се контролирате и да балансирате между крайностите в характера си, ви пречат да достигнете до него. Затова вместо, както често се случва, да се оплаквате от превратностите на съдбата, вземете живота си в ръце и действайте със замах. Кабала казва – тези, които се оплакват от кармата си, могат да се оплакват единствено от себе си.

9. Ако вашето число е “9″, то имате нужда да преодолеете липсата си на кураж и увереност, за да се възползвате от шансовете пред вас. Помнете, че който не опитва, той не греши. Дори да грешите – ще натрупате нужния опит. Именно със силата на духа, ще се справите най‐добре с предизвикателствата.

10. Ако числото ви е “10″, то вие сте от хората, родени под щастлива звезда, но и които знаят и сами как да успяват. Звездите ви дават само един съвет – не си поставяйте много високи цели, тъй като от време на време големите амбиции могат да ви подведат.

11. Ако вашето число е “11″, то вие имате невероятното умение да постигате много с малко усилия. Чувствате се комфортно в кожата си и това ви помага в ежедневните битки. Чувствате се винаги мотивирани и се развивате дори, когато смятате, че сте постигнали всичко.

12. Ако вашето число е “12″, Кабала ви дава един важен съвет – спрете да мислите за това как хората около вас да са задоволени и щастливи и помислете и върху собствените си нужди. Липсата на себелюбие е похвална, но именно тя прави характера ви твърде колеблив, за да достигнете до нужната хармония. Поради това не чакайте точния миг, а се възползвайте от всеки шанс.

Вероятно след всичко прочетено сте се убедили сами, че този тест наистина е много точен. Следващата стъпка, която трябва да предприемете обаче е да преначертаете плановете си в зависимост от вашите силни и слаби страни. Дори и да сте от хората, при които нещата се получават по трудния начин, не трябва да се отчайвате и не забравяйте, че именно този факт ви е изградило като силни личности.