Число от Кабала разкрива същността ни и дава яснота за бъдещето

Число от Кабала разкрива същността ни и дава яснота за бъдещето | Диана

Кабала е древно мистично учение, което проследява тайнствената връзка между житейското и предначертаното. С помощта на числата, Кабала предсказва бъдещето, разкрива характера на всеки отделен индивид, съветва как да постигнем успех и главозамайваща кариера. 

Предоставяме ви неверочтно точен начин да разберете повече за съдбата, житейския си път и истинската си същност. С помощта на кабалистичното число 142857, което носи космическа хармония, можете да разберете дали сте галеници на Съдбата. За целта напишете на един лист годината си на раждане, месеца и датата. Към тях прибавете кабалистичното число 142857.

Например: Ако сте родени на 7 юни 1978 година, вашият сбор е: 197867 + 142857=340742. От това число премахнете нулите и цифрите, които се повтарят. Така ще получите числото 372. Отново сумирайте: 3+7+2=12. Ако получите число над 12, сумирайте отново.

Image result for kabbalah

А сега вижте какво казва Кабала за Съдбата ви:

1. Ако вашето число е “1”, вие сте родени под щастлива звезда. Имате възможност да организирате живота си, както желаете, а не да се примирявате със случайността. Съдбата ви напомня, че щастието е като здравето – ако не го забелязваш, значи ти принадлежи.

2. Често страдате от противоречивия си характер. Можете да преодолейте нерешителността и колебливостта си, ако си поставите значима цел и я следвате упорито. Ще успеете само с усилен труд, но не и с хитрост и измама. Съдбата ви казва, че трябва да изградите характера си – стъпка по стъпка, за да пожънете успех.

3. Родени сте с голям късмет. Животът ви е лек и приятен, без много-много сътресения. Звездите ви закрилят, но и ви съветват да не приемате живота си като дар. Не забравяйте, че дори и розите имат бодли.

4. През целия си живот се стремите към късмета, но той ви се изплъзва. Това обаче ви прави по-решителни, борбени и упорити. Каквото и да ви се случва, вие си оставате оптимисти, което е похвално. Добрата новина за вас е, че старините ви ще бъдат покровителствени от щастлива звезда. Съдбата ви казва, че не можете да заповядате на света, но можете да заповядате на себе си.

5. Житейският ви път е борба. Успявате, но само вие знаете с цената на какво. Налага се да се борите за всяко нещо с много воля. В крайна сметка, постигате целите си. В любовта, обаче, трудно намирате щастието. Съдбата ви прошепва да търсите голямото нещо, докато е все още малко.

6. Буйният ви и необуздан характер често спъва късмета ви. Твърде подозрителни сте, за да позволите на орисниците на Съдбата да ви закрилят. Ако овладеете бунтарската си природа, ще постигнете успех в живота. Звездите ви разкриват, че човек се лъже винаги, когато действа с хитрост.

7. Съдбата ви дава много шансове, но не успявате да се възползвате от всички заради лекомислени грешки. Когато усетите птичето на късмета на рамото си, не го изпускайте. Въпреки грешките ви, Съдбата е щедра към вас, но ви напомня, че да знаеш да чакаш е най-сигурният път към успеха.

8. Не сте лишени от късмет, но като че ли сами бягате от него. Липсва ви самоконтрол и баланс в характера, заради което плащате висока цена. Често смятате, че сте неразбрани и изиграни. Вместо да се оплаквате, по-добре вземете живота си в ръце и действайте. Съдбата ви казва, че тези, които се оплакват от живота си, имат най-голяма причина да се оплакват само от себе си.

9. Липсва ви кураж и увереност, за да постигнете успех. Получавате възможности, но все не се решавате да се възползвате от тях. Дори да сгрешите, ще натрупате опит. Съдбата ви съветва да не падате духом, дори да не е успеете и започнете отново.

Related image

10. Поздравления! Родени сте под щастлива звезда, но и отлично знаете как да просперирате в живота. Предупреждението към вас е само да не си поставяте прекалено високи цели, тъй като големите амбиции понякога разболяват.

11. Притежавате уникалната способност да постигате набелязаните цели с малко труд. Лесно постигате комфорт. Хубаво би било само да не спирате да се развивате, дори когато смятате, че сте постигнали всичко. Когато леността се движи бавно, бедността лесно я достига!

12. Концентрирали сте се върху щастието и нуждите на другите, затова често забравяте собственото си щастие. Можете да постигнете хармония в живота си, ако преодолеете колебливата си природа. Вместо да чакате подходящия момент, по-добре сграбчете всяка възможност. Очите на страха са големи!

Източник:  http://evolife.bg