Числови кодове (мантри) за благополучие

Вярвате или не, че мантрите помагат няма значение. Факт е обаче, че хората мантруват от древни времена. И като се заговори на тази тема, първото нещо, изникващо е ОМ. Само че това е в йога, където ом не е единствена. В момента идва реч за числата, или иначе казано – нумерология, така че имам намерение да изпиша едни определени числови редици, които ви съветвам да изпробвате при желание от ваша страна.

Всяко число е не само такова, каквото познаваме от математиката. То носи определена честота на трептене, носи информация, нарича се „числова вибрация”. И съществуват едни такива комбинации числа. Когато човек чете и изговаря на глас въпросните числа, се получава нещо като мантра – набор от вибрации. Това са така наречените „числови кодове”. Те способстват и реално могат да настроят всеки организъм да вибрира на определена честота.

Тъй като качественият сън е най-добрата медитация, започвам с кода, който ви трябва за да спите. Ако искате ДА ИМАТЕ ЗДРАВ СЪН  – 5  1  4  2  4  8  5  3  8

ЧИСЛОВИ  КОДОВЕ  ЗА  ХАРМОНИЗИРАНЕ 

При дисбаланс на отношенията  В  КЪЩИ  –  2  8  5  5  5  5  9  0  1
При дисбаланс с колегите  НА  РАБОТА  –  1  4  1  1  1  1  9  6  3
Ако ви измъчват лоши спомени от  МИНАЛОТО  –  7  8  1  9  0  1  9  4  2  5
При дисбаланс  В  НАСТОЯЩЕТО  –  7  1  0  4  2
За хармонизиране на  БЪДЕЩЕТО  –  1  4  8  7  2  1  0  9  1
Ако искате да имате нормално телесно  ТЕГЛО  –  4  8  1  2  4  1  2
Ако искате да се  ПОДМЛАДИТЕ  –  2  2  1  3  4  4  5

ЧИСЛОВИ  КОДОВЕ  ЗА  ФИНАНСОВО  БЛАГОПОЛУЧИЕ  

При  ФИНАНСОВ  дисбаланс –  7  1  4  2  7  3  2  1  8  9  3
За да бъде финансово стабилна  ФИРМАТА  –  2  1  2  3  0  9  9  0  9
Ако искате да привлечете  ПОВЕЧЕ  ПАРИ  – 7  7  5  3  1  9  1

Как числовите кодове и мантрите помагат? Как става? Простичко – умът е главният виновник! Всеизвестна истина е, че качеството на живота зависи от качеството на мислите,  а те пък от своя страна имат връзка с хората, с които най-често сте в контакт. Направете си труда да изброите на пръстите на едната си ръка онези, с които прекарвате най-голяма част от  времето си. Изводът, до който ще достигнете е, че вашият живот доста прилича на техния. Има дори и такава поговорка: „С каквито се събереш, такъв ставаш.”

Източник: http://www.virage-journal.com