Когато те преследват еднакви числа

Който разбира законите на числата, той може да измени съдбата си. – Петър Дънов

На всеки от нас понякога се случва да се сблъсква със ситуация, когато започват да ни преследват еднакви числа. Те се повтарят непрекъснато – виждаме ги, поглеждайки часовника си, в номера на минаваща кола, в касовата бележка от магазина, в телефонен номер, в реклама, табела, във вестника. Където и да се намираме, ни преследват едни и същи числа. Що за дяволско съвпадение? И как да разберем какво означава това?

В действителност числата са израз на божествена енергия. Това са послания от друг свят. Работата е там, че пространството постоянно разговаря с нас на езика на символите и знаците. И ние редовно получаваме неговите послания. Те могат да идват при нас в сънищата ни, в плаващите облаци със странна форма по небето, в чаените листенца на дъното на чашката, в кафето, в замръзналите фигури на прозореца.

Можем да ги срещнем и в повтарящите се числа, които се мяркат пред очите ни. Когато започват да ни преследват едни и същи числа, да се повтарят, това означава, че пространството се опитва да ни каже нещо. То ни носи някакво много важно послание или предупреждение, за което ние трябва да знаем.

И така, нека видим какви послания носят в себе си повтарящите се числа.

Числото 0 или 00:00 ви казва, че именно сега става зануляване на всички програми в живота ви, програмата на вашия живот се променя. В това време е необходимо да осигурим тишина за ума, да проявим смирение и спокойствие. Ако не го сторим, може да си навлечем неприятности. Просто затаете дъх и тихо изчакайте това време.

Числото 11 или 11:11 носи в себе си мощните вибрации на нов жизнен цикъл. Именно сега Висшите сили ви дават енергия за нов старт и нови начинания. Дошло е време да повярвате в себе си и да стъпите в новото и непознатото. Именно сега в живота ви ще започнат да се появяват нови врати – символичната форма на нови възможности. За да станат реални обаче тези възможности, ще трябва да съберете цялата си вътрешна сила и да се решите да погледнете през тази врата.

Числото 12 или 12:12 – това е особена енергия, която представлява Космически канал за получаване на Висша мъдрост и знания. Това е знак за защита и покровителство от страна на Висшите сили. Това е много благоприятно съчетание на цифри, което говори, че човек е постигнал хармония и равновесие с околния свят.

Числото 13 или 13:13 – това е енергията на трансформация и изчистване. Такова съчетание на цифри говори, че е дошло време да направите преоценка на живота си. Именно сега е необходимо да сложите ред в него и да се избавите от всичко излишно, което ви пречи да вървите напред. В това време е хубаво да се заемете с изчистващи практики, както духовни, така и физически.

Числото 14 или 14:14 – това е свещеното число на висшите Божествени енергии, които извеждат човека на ново духовно ниво на развитие. В това време е необходимо да постигнете равновесие между своя живот и околния свят. Ако не го направите, може да настъпи влошаване в живота ви.

Числото 15 или 15:15 носи в себе си енергията на Духовната Любов и Божествения Творчески импулс. Такова съчетание на цифри е сигнал от Вселената, който говори за необходимост да развивате и проявявате своите творчески способности и таланти.

Числото 16 или 16:16 – такова съчетание на числа ви напомня, че Времето е бързотечно. Всичко тече, всичко се променя. Всичко неизбежно стига до своя край. След деня идва нощта, след живота – следва смърт. Вселената ви моли да спрете да разплисквате своята жизнена енергия на дребно, да концентрирате своето внимание върху онова, което за вас е наистина важно и значимо.

Числото 17 или 17:17 говори, че вашият живот сега се реализира в съответствие с Висшия Божествен план. Енергията на числото 17 помага на човека да отработи своите кармични програми и му открива дълбоката връзка с мъдростта на Космоса.

Числото 18 или 18:18 – вибрациите на това число дават на човека ключовете от тайния свят – неговото подсъзнание. Сега е много важно да погледнете дълбоко в себе си и да се освободите от старите ненужни емоции, преживявания, страхове и комплекси, които ви пречат да се движите свободно напред. Дошло е време за вътрешно очистване и обновяване, които ще помогнат на вашата душа да стъпи на ново ниво на развитие.

Числото 19 или 19:19 – енергията на тези числа носи гранични вибрации, които сигнализират за това, че вашият живот излиза на ново ниво на развитие. Именно сега вие като с асансьор се издигате към бъдещото пространство на вариантите, което ще се отвори в своето време. По време на този преход, когато може да ви се струва, че нищо не се случва или че вие сте в задънена улица, много е важно да проявите вътрешна съсредоточеност и търпение. И просто да дочакате, когато вратите на асансьора се отворят.

Числото 20 или 20:20 носи вибрациите на обновяване на родовите програми. Вселената ви дава възможност да напишете своята собствена родова програма на чист лист. Онова, което сега заложите в отношенията със своите роднини, близки и любими хора, ще повлияе върху вашите деца и всички следващи поколения. Това е мощна програма, която дава възможност за изцеление на кармата на вашия род.

Числото 21 или 21:21 – енергията на това число говори за настпъването на позитивни промени в живота ви, когато ще могат да се осъществят мечтите и да се реализират дълго чаканите планове, могат да се материализират мислите и да се осъществят желанията. Това е време, когато си струва да се мисли за хубавото, да се говори за хубавото, да се мечтае и да се вярва и да сте щастливи!

Числото 22 или 22:22 е сигнал, че вашият организъм се е изтощил. Именно сега той се нуждае от допълнителна енергия, почивка и възстановяване. Висшите сили ви молят да отделите внимание на себе си и на своето здраве. Нали вашето тяло е свещеният съд на безсмъртната, божествена субстанция – вашата душа. Възстановете духовното и физическото си рановесие.

Числото 33 – това число носи в себе си вибрациите на активния творчески импулс – на Абсолюта. То говори, че сега вие трябва да заемете активна жизнена позиция и да станете строител на своята собствена съдба. Вие сте длъжни да се научите да реализирате своите идеи и да повярвате, че невъзможното е възможно. Вашият девиз трябва да бъде: “Мисъл, намерение, дело.”

Източник: numterra.ru / Превод: margaritta.net