Дрехите попиват енергията ни, сменяйте ги!

Дрехите попиват енергията ни, сменяйте ги! | Диана image 2

Според народния лечител Петър Димков дрехите трябва да се сменят по-често, особено когато човек се променя

Петър Димков ни е завещал доста мъдри съвети, а някои от тях са свързани не само с лечението, но и с облеклото.

Известен факт е, че всяка вещ, с която разполагаме, попива от нашата енергия. Това обаче се отнася особено до дрехите. Те са ни като втора кожа и в непосредствена близост до нас.

Така поемат от емоциите ни, от събитията, които ни се случват, от настроението, даже и от здравето ни, пише изданието snews.bg. Петър Димков казва, че трябва да бъдем внимателни към тоалетите, с които излизаме навън и се киприм пред огледалото. Имайки предвид, че те отразяват всичко, свързано с нас, то трябва да ги сменяме по-често.

Petar-Dimkov

Когато пък сме в процес на промяна, това важи с още по-голяма сила. Тогава трябва да се лишаваме от доскорошните си дрехи и да си купуваме нови. Чудесен повод за подмяна на гардероба, може и със скромни средства да се постигне, важен е ефектът върху живота ни.

Винаги е от значение как се обличаме, на какви цветове се спираме и останалите детайли, свързани с излъчването ни. Когато залагаме на тъмното, ние всъщност не вярваме в светлината, почерняме душата си, споделя Петър Димков.

Желателно е да залагаме на по-живи цветове, които ще ни карат да се усмихваме и да гледаме по-ведро на света. Всъщност да изхвърляме старите си дрехи, това е един вид терапия.

С тях ние изнасяме от дома си лошата енергия, която ни е заобикаляла. Дори да сте имали хубави моменти с някои дрехи, отново не ги пазете – така давате път на новото в живота си, категоричен е Петър Димков.

Може да ви се струва безсмислено и маловажно, а на практика да даде резултати, които въобще не сте очаквали…

Източник: www.snews.bg