Ето как може да премахнете негативната енергия или негативните влияния от дома си

Ето как може да премахнете негативната енергия или негативните влияния от дома си | Диана

Сигурно сте попадали в дом, където се чувствате супер приятно и уютно, както и в такъв, където сякаш нещо ви пречи да се отпуснете и ви натоварва.

Най-лошото на втория вариант е, ако въпросният дом е вашият! Причината за това често се крие в отрицателната енергия, която от своя страна може да доведе до болести, мъки, несполуки, бедност, нещастна любов и раздяла.

Затова вижте как да се защитите от нея.

На първо място трябва да проверите дали в дома ви действително има негативни влияния. Най-лесният начин е да запалите църковна свещ и бавно да обиколите жилището си. Ако пламъкът започне да трепти, да пуши или чувате пукане, значи нещо в аурата на дома ви не е наред! Другият вариант е да наблюдавате домашните си любимци. Ако те са изнервени и спят близо до вратата, това също е знак за негативна енергия. Внимавайте и в случай, че цветята ви не виреят и умират без причина! Огледайте се и за странни предмети, които не знаете от къде са дошли!

Как да премахнете негативната енергия и да предпазите дома си? Най-добрият начин е да доведете свещеник, който да освети жилището ви. Но съвсем спокойно можете да пробвате и тези методи.

1. Направете декорация със зърна от царевица, ръж или овес и поставете по една във всяка стая. Подменяйте зърната редовно.

2. Вземете си мушкато! Нека да е червено! Просто не можете да си представите колко бързо дърпа негативната енергия това растение. За разлика от палмите, които по принцип са „доставчици“ на отрицателни вълни.

3. Направете венец от върбови клонки и го закачете на входната врата.

4. И най-важното –  да не допускате в дома си хора, след чието посещение се чувствате изнервени, отпаднали или получавате странно неразположение.