Има ли начин да привлечем към себе си точния партньор за нас?

Отговорът го дават мъдри хора като Учителят Дънов и много други от различни религии и философски течения.

В крайна сметка, когато сме осъзнати, че перфектният партньор за нас не съществува, защото всички сме уникални и различни, тогава ще може да приемем всяка близка до нашата вибрация, духовна израснала душа, готова да се развива и учи заедно с нас като подходящия партньор.

Когато хората не са духовни и любовта им се свежда до сексуално привличане, несъмнено след време ще се разочароват, защото на подсъзнателно ниво душата търси нещо повече от секс.

Когато се изгради връзка между две чисти души и те се изпълнят с любов и радост, всичко се случва в синхрон, това е отличителният знак, че ние сме попаднали на подходящ човек. Когато две души станат двойка, ние ги разглеждаме като една обща – трета енергия на цялото. Когато единият учи урок, той го предава на другия и обратно.

Когато сме сърдити на партньора си, обърнете внимание – това е вашето огледало. Всъщност, вие се сърдите на себе си и затова виждате у него нещото, което провокира гневът ви към самия себе си. Това е знак, че трябва да работите върху определени качества на характера, които да превъзмогнат това усещане и тази емоция. Важно е да следим чувствата си, те ни подсказват постоянно къде насочваме енергията си – в търсенето на критика или даването на любов.

Когато се научим да даваме, тогава ще се отворим и към получаването на любовта. Тогава и само тогава, когато сме осъзнати за този процес, никога няма да си помислим, че следващия ще е по-добър от този, с когото сме. Защото той също ще бъде наше огледало.

Промяната отвън трябва да се случва вътре в нас.

Оура Лов

Източник: http://5itagor.com