Интересно: Диетата на General Motors за сваляне на 8 килограма за 1 седмица

Интересно: Диетата на General Motors за сваляне на 8 килограма за 1 седмица | Диана

С нея не се гладува, а се използват здравословни продукти…

Ако искате да свалите бързо килограми, то диетата на General Motors (GM) е точно за вас. Автомобилният гигант създава този диетичен план и дори съобщава, че много хора са загубили цели 8 кг само за седмица, пише Фрамар.бг. 

Ден 1: Не яжте нищо освен плодове.

През този ден яжте само плодове и нищо друго, дори зеленчуци. Най-подходящите са пъпеш, диня, ягоди, праскови, ябълки. В този ден изпийте поне 8 чаши вода. Не забравяйте, че можете да ядете всякакви плодове искате, но най-добре пропуснете бананите.

Ден 2: Не яжте нищо освен зеленчуци.

Втори ден е точно като първия ден, но вместо плодове, трябва да се консумират само зеленчуци. Можете да ги ядете сурови или варени, но без да добавяте масло или олио. Опитайте да изпиете меджу 8 и 12 чаши вода.

Ден 3: Комбинирайте плодове и зеленчуци.

В този ден можете да ядете плодове и зеленчуци, но без банани и картофи. Отново не пропускайте да изпиете поне 8 чаши вода, защото тя е от съществено значение за отслабването.

Ден 4: Банани и мляко.

Това може да е изненада за вас, защото досега сте ги избягвали, но в този ден можете да изядете дори 8 банана. Другото, което ви се полага, са три до четири чаши мляко.

Ден 5: Ориз и домати.

Този ден ще ви се стори празник, защото можете да изядете малка купичка ориз (без мазнина и сол) за обяд и до 6 домата през целия ден. Трябва да увеличите приема на вода до 15 чаши, защото тялото ще произвежда повече пикочна киселина заради доматите.

Ден 6: Ориз и зеленчуци.

Ето още един ден, в който можете да си хапнете една голяма чаша ориз по време на обедната почивка и да ядете каквито зеленчуци искате, но без картофи. Пийте отново между 8 и 12 чаши вода.

Ден 7: Финалът.

Най-накрая, че сте достигнали края на диетата, поздравления! В този ден ви се полага една чаша ориз, зеленчуци и плодови сокове. Плодовият сок ще изчисти токсините от тялотов ви, което го прави чудесен завършек на диетата.

Диетата е предназначена да помогне на хората да загубят тегло бързо, но без да минават на глад, а като използват здравословни продукти.