С екстремната диета на японските монаси можете да стопите 10 килограма за 10 дни

С екстремната диета на японските монаси можете да стопите 10 килограма за 10 дни | Диана image 3

Искате ли да се разделите с 10 килограма от телесното си тегло в рамките на десет дни? Тогава за вас е един специален хранителен режим, който е наричан “Диетата на японските монаси”.

Ако решите да се подложите на този доста нискокалоричен режим, имайте предвид, че можете да го спазвате само и единствено ако нямате здравословни проблеми. В никакъв случай не го правете повече от веднъж на шест месеца!

Хранителният план на тази диета съдържа само три съставки.

Всеки ден трябва да си варите по 500 грама ориз. След като изстине – добавете към него една тънко нарязана кисела краставичка. Ако обичате чесън можете да добавите и 2 скилидки от него. Оризът не се овкусява с никакви други подправки.

27496_basic_steamed_rice_3000 Този грамаж се разделя на равни количества, които са единствената Ви храна за целия ден. Яжте веднага щом се почувствате гладни. Можете да пиете вода колкото искате. Към ориза можете да включите една малка купичка салата от свежи зеленчуци, подправени със зехтин и пресен лимонов сок. Използвайте сол в минимални количества.

18-HealthAndBeauty-063f6d75

Най-важното за да постигнете добри резултати е да дъвчете всяка хапка дълго време – поне 20 пъти. 

Не забравяйте след края на този хранителен план да се захраните постепенно с млечни продукти, плодове, чисто месо и риба. Ако искате да задържите постигнатите килограми, не допускайте в менюто си сладкишите, тестените лакомства и преработените храни.