Качествата при мъжете, които впечатяват жените

Има, някои неща, които правят впечатление, но има и други, които правят много голямо впечатление. Ако притежавате някой от тях, ще установите, че живота, ще ви поднесе направо лимонадата. Вижте 10 качества при мъжете, които правят най-голямо впечатление:

1.Да поддържаш разговор с жена

От която се интересуваш и която не познаваш добре, си е истинско умение. Дамите редовно проверяват дали следиш разговора и дали проявяваш интерес към него. Те говорят много и често задават въпроси, които за мъжете са „ненужни“ и дори „тъпи“. Ако я харесваш, покажи й го с думи, търпение и внимание. Изслушвай я внимателно и й отговаряй адекватно. И правете комплименти.

2.По дрехите посрещат

Това е фразата, която не трябва да забравяш . Жената държи много на личната хигиена на мъжа. Това се дължи на факта, че тя самата се конти часове наред и го приема като лична обида, ако и ти не се стараеш да изглеждаш добре за нея. Стилът и поддържаният вид са сред основните показатели, по които дамата си избира мъж.

3.Секс атлет

Много от недостатъците на мъжа могат лесно да се забравят в леглото. Добрият любовник е блян за жените . А ако сексът между вас е прекрасен, знаеш, че дори и да сгафиш в някоя от горните точки, тя ще ти прости.

4.Да може да завие една крушка

Не точно майстор. Но мъжът трябва да може да се справя с елементарни битови проблеми. Да борави с бормашина, да смени резето или крушката….да залепи една плочка. Това е дори по-лесно от ровичкането по колата и не трябва да имаш проблеми.

5. Физика, да бъде силен

И ето, че се връщаме към култа към тялото. Макар че дамите копнеят за чувствителен, отзивчив, романтичен и емоционален мъж, той трябва да бъде мъж. Така че ако играеш ръгби, бокс, баскетбол, бодибилдинг или друг по-мъжки спорт, то тя ще бъде щастлива. Не само я очаква мускулесто тяло, но и кален юнак, който ще бъде здрав и мъжествен.

6.Добър кулинар

Едни от най-добрите готвачи в световен мащаб са мъже. А все по-често и в реномираните и скъпи ресторанти слагат зад печката господа, вместо дами. Клишето – вечеря на свещи, може да се превърне в нещо много повече, ако сам се постараеш с менюто. Има хиляди книги и наръчници, има и интернет. Не казваме, че трябва да седиш всеки път с престилката. Нека е веднъж.

7.Да танцува

Силният пол избягва да танцува. А когато си навън дамата ти копнее да се разкърши на дансинга. Не е задължително да притежаваш страхотни умения, а е достатъчно само желание….най-малкото да й угодиш, което тя ще аплодира и ще те възнагради за него по-късно под завивките.

8.Ремонт на колата

Ровенето по колата е като въздуха за мъжете…така поне мислят жените. Ако ти не умееш да се справяш с автомобила си, то директно падаш сериозно в нейните очи. Разбирайки от механика поне малко, си създаваш един авторитет в женските очи, който е различен от хора, които не разбират от нищо. Разбира се, има вариант да нямаш кола и това твърдение отпада автоматично…но вероятно и ти ще отпаднеш от класацията й.

9. Да бъде музикант

Един мъж винаги става по-екзотичен, ако владее китарата, барабаните или други. Музиката е изкуство, което гали ухото и има много привърженици. Като цяло схващането е, че мъжът трябва да е оправен и да се оправя с битови неща като сменяне на гума, на крушка и т.н. Свиренето на инструмент е нещо, което говори на жената, че ти си поет, романтик, а и тя започва да изпитва възхищение към теб, защото малко представителки на нежния пол владеят инструменти.

10.Жените обичат умните мъже

В свят като днешния – говоренето на друг език освен родния не би трябвало да е преимущество, а задължително. Ако не си започнал да учиш езици още в по-ранна възраст, то очевидно няма да започнеш и сега. Дамите се борят за еманципация и искат да имат до себе си умни и интелигентни партньори с амбиция. Чуждият език не е 100% гаранция, че си гений и ще станеш милионер, но пък говори за желанието ти към развитие и адаптация. Английският е най-разпространеният език и не е чак толкова сложен, така че за следващата ви среща се постарай да научиш поне една песен, с която да можеш да я поздравиш или да й се обясниш в любов.