Шест вечни женски правила за завладяването на мъжа

Шест вечни женски правила за завладяването на мъжа | Диана image 1

Първото нещо, което прави впечатление на мъжете, е външният вид, но точно десет минути след първата среща, външността остава на втори план. Ето защо модерната жена, се нуждае, от няколко малки хитринки, с които напълно да завладее съзнанието на мъжа. Вижте златните правила, с които ще бъдете още по-изкусителна.

Бъди секси:

Излъчвай сексапил с цялото си тяло – това наистина побърква мъжете. Гледай го в очите и го карай да гадае мислите ти. Мистерията винаги е силен афродизиак. Закачливата усмивка и облизването на устните задължително ще приковат погледа му. Женственото кръстосване на краката също прави много приятно впечатление на господата.

Комплименти:

На планетата не съществува мъж, който да не обича, да чува комплименти по свой адрес. Не си мисли, че само жените обичат ласкателствата. Изобщо не е неуместно да кажеш на един мъж, че изглежда убийствено добре. Ако си притесняваш от директноста, можеш да кажеш всичко и под формата на шега.

Интересите:

Слушай го внимателно и запомни нещата, които харесва, а след това ги прави и ти. Например, ако случайно е вметнал в разговора, че харесва повече натуралните красавици, на следващата ви среща си сложи по-малко грим. Предварителното проучване на музикалните и филмовите му предпочитания също е добра идея. Със сигурност ще му направи силно впечатление, ако споменеш „случайно“, колко много обичаш еди-коя си група.

Nicole-Scherzinger-pussycat-dolls

Остави го да бъде мъжът:

И съответно ти бъди жената във взаимоотношенията ви. Мъжете обичат, да знаят, че са накарали дамата им да се чувства добре, затова му позволявай да прави малките жестове, които ще подхранят егото му. Например, щом те е извел на вечеря, позволи му да покрие сметката. Това, че ти е платил салатата, не означава, че вече си му длъжна с нещо.

Не бъде лесна, но поддържай интереса му:

Никой няма да те възприеме сериозно, ако му се предложиш веднага. Но пък и никой няма да възрази, ако си малко по-разкрепостена. Има много начини да му покажеш, че си заинтересована, а секси смс-ите са един от тях. Само помисли, още колко много начини за съблазняване има…

Направи нещо запомнящо се:

Нещо, което никоя друга не е правила за него. Това означава, че ще трябва доста да се постараеш, за да оставиш траен отпечатък в съзнанието му, но пък така ще бъдеш сигурна, че ти си единствената жена, за която ще мисли.