Топ 6 на нещата, които всяка жена прави на първа среща

Топ 6 на нещата, които всяка жена прави на първа среща | Диана image 1

Всяка жена, която отива на първа среща се опитва да направи възможно най-добро впечатление на мъжа, с когото е излязла, дори и помежду им да не се появи искра. Има няколко неща обаче, които абсолютно всички жени правят в подобна ситуация. Ето ги и тях:

1. Жената се чуди какво да си избере от менюто

Жените на първа среща в ресторант, често агонизират при избора си от менюто, изчитайки го от корица до корица. Те се чудят дали да си изберат нещо по-скъпо от ястията; дали да пият алкохол; дали да не си изберат нещо по-семпло и непретенциозно; дали да си поръчат хляб и десерт; дали да не се спрат само на салата, за да не изглеждат прекалено лакоми и т. н.

2. Жената се опитва да бъде стилна и облича/обува нещо неудобно

На първа среща човек винаги се облича по-различно от начина, по който иначе се носи в ежедневието. В този случай жената отива на фризьор, постарава се с грима си, слага си повече бижута от обикновено, слага обувките с високи токчета, които ѝ причиняват мазоли… В крайна сметка тя цяла вечер не може да се почувства напълно естествено.

3. Притеснява се какво да говори, но се опитва да изглежда умна

Някои мъже успяват да предразположат жената и тя да се чувства комфортно по време на разговора. Въпреки това, всяка жена се чуди какво точно да говори и какво не с въпросния мъж. Чуди се дали, ако е твърде дискретна той няма да я сметне за скучна, и дали ако говори твърде много, той няма да реши, че е досадна. В същото време се опитва да звучи умно, за да остави добро впечатление у партньора си.

4. Оглежда мъжа под лупа

Всяка жена оглежда потенциалния си бъдещ партньор под лупа още в началото на връзката. Тя преценява не само репликите му, но и хигиената му, отношението към семейството и кариерата му. Изобщо тя търси всякакви улики, които могат да разкрият личността му. Разбира се тя трескаво се оглежда и за това дали помежду им ще се появи искра.

5. Опитва се да избегне неловкото мълчание

Мълчанието винаги е неудобно, така че жените винаги се опитват да запълнят тишината, особено на първа среща. Дори да виждат, че срещата е провал, те гледат да говорят, за да мине по-бързо времето. Именно в такива случаи жените често се смеят нервно, за да изглеждат учтиви и възпитани, дори умът им да е някъде далеч.

6. Жената закъснява

Истината е, че жените никога не искат да пристигнат първи на срещата и затова пристигат с 5-10 минути по-късно. Така те искат да изглеждат по-специални и да се престорят на по-заети. Някои жени закъсняват и защото са прекалили с приготовленията си за срещата и са сменили дрехите си поне 7-8 пъти, преди да напуснат дома си.