Как кармата влияе върху откриването на любовта

Всеки се появява на този свят с духовен партньор, неговата духовна половинка, която е избрана за него дълго преди да се роди.

Всеки научава от голямата си любов урока, който трябва да научи през този живот, преди отново да я срещне при поредното прераждане на душата.

Шансът е малък, трудно можете да откриете половинката си в безбрежния океан от хора на планетата. Кармата е това, което е отплатата ви за предишния ви начин на живот, при предишно прераждане.

Смята се, че идваме на този свят, за да се развием в духовно отношение, а също така да открием, да почувстваме и да предложим едно и също нещо – любовта.

Това, което според нас са случайности, ни помага да открием духовната ни половинка, стига да отворим сърцето и чувствата си за това.

За съжаление много хора се вслушват в разума си, а не в сърцето си и така се объркват и не могат да разберат, че са срещнали половинката си.

Смята се, че животът ни няма да е изцяло пълен, ако не открием нашата духовна половинка и затова не трябва да се чудим, че постоянно усещаме липса на нещо.

Според много религии двете духовни половинки са били едно цяло, но след това са разполовени и така се появяват отделните личности. След това през целия си живот те не спират да се търсят един друг. За съжаление обаче понякога се случва така, че през целия си живот не можете да откриете истинската си духовна половинка.

Това ще ви кара да се чувствате самотни и винаги неудовлетворени. Според някои вярвания лошата карма е причината да не можете да се съберете в този живот с половинката си.

За да изчистите лошата си карма ще ви помогне медитацията, а картите таро могат да ви насочат в този живот да се опитате да поправите грешките от предишния.

Опитайте се да правите добрини дори на хора, които не познавате, не се поддавайте на лоши влияния и не влизайте в разправии по незначителни поводи. Това ще ви помогне да срещнете голямата любов.

Източник: sanovnik.bg