Карма и съдба- добрия се ражда добър, а лошият- лош

Много често хората не правят разлика между кармата и съдбата и често пъти обвинявят безпричинно именно двете за неволите и наказанията в живот си, без да се замислят че може би имат някоя кармична грешка от минал живот, която трябва да изкупят по пътя на съдбата в този живот.

Какво представлява кармата- кармата е информацията, заложена във всяка душа, още преди нейното материализиране и прераждане в ново тяло, която носи със себе си определени информационни вибрации, които душата или трябва да поправи, като премине през поредица от изпитания или трябва да получи като наказание, за да може да премине успешно в следващо прераждане.

Много хора бъркат кармата и съдбата, като не правят разлика между двете. Задачата на всеки човек е да осъзнае в някакъв момент кармата си, като извлича най-положителните уроци в житейският си път, а не обвинява безпричинно хората за своите неволи и нещастия. Много често хората ме питат с какво е виновен някой за някоя тежка болест, която е получил. По отношение на болестите хората трябва да знаят, че една болест идва, за да подчертае характера на човек. Ако е малко дете или бебе-  тогава е необходима кармичната проверка и проследяване на причината за проблема, тъй като може да е по повод кармата на някои от родителите или чуждо енергийно вмешателство, още преди детето да се е родило или преди забременяването на майката.

Идеята на кармата е да ни даде уроци- да ни научи на някои неща, които сме забравили още от някои минал живот, но не сме успели да поправим веднага и носим със себе си кармичните уроци, докато не поправим грешката си или не получим наказанието, а то идва когато човешката злоба и лошотия е надделяла и е взел превез идеята за материалното и властта.

Когато няма уважение към добродетелите, към вярата, към Бог в определен момент всеки рискува да си навлече гнева на кармата, за това защото в тези моменти човек слага в центъра на света себе си и своте материални интереси. Още една малка подробност за кармата и за добрите и лошите хора- добрият човек се ражда добър, това е заложено както в неговото информационно кармично поле,така и в неговите човешки гении и клетки, за това добрият не може никога да стане лош, както и обратно- лошият не може да стане добър, но може да се прави на благороден, за да получи своя облага.

Едва когато душата научи своите уроци, и се научи да прощава и да поиска прошка, тогава може да получи право на по-добър и спокоен живот по пътя на съдбата си. И когато чуете че Бог обича някои хора, повече от други- не се сърдете, а вземете поука и се стремете към това да правите по-добро, за са може това да се отрази от кармата като взет урок или като опит за поправяне на урока.

Именно в това е разликата между кармата и съдбата- пред кармата нямаме право на избор, докато съдбата е нашият лично избран път в живота, който обаче носи със себе си също определени съдбовни вибрации, които ако са с негативен аспект, могат да се отразят и на кармата ни ,ако не са поправени бързо в този живот. Съдбата е правото на личен избор- около 70% е нашият личен избор в живота- връзки, контакти, работа, пари, всичко материално, а 30% е работата на кармата, която обаче поставя тъй наречените написани неща, които трябвя да се случат на всеки един човек.

Работата на кармата поставя пред нас понякога и избора, който избор има отношение към онези 70% от нашата съдба. С други думи- ако е трябвяло да се запознаете с някого, който да промени съдбата ви, то кармата си е свършила работата, като ви е завела именно до този човек- за да изкупите свои грвхове или за да изкупи свои грехове чрез вас.