Каква жена си, според месеца, в който си родена

Януари

Януарските дами са сериозни и консервативни, но и много амбициозни. Много искат да критикуват. Рядко се изваждат от кожата си, но ако това се случи, гледай да не си им пред очите. Не искат да си показват чувствата, така че не очаквайте да ви прегърнат като коте. Те позволяват да се приближат само хора, които смятат, че са им на интелектуалното ниво и които споделят техните възгледи за живота.

Февруари

Тези жени имат абстрактно мислене. Не всеки може да ги разбере. Често променят настроението, което означава, че трябва да се отнасяте към тях с търпение. Но затова са страшно романтични! За желания човек биха направили всичко. Важно е той да върне в същата степен. Хората, които ги предадат, няма да ги видят повече.

Март

Те са много симпатични, докато не ги разгневиш. Тогава са в състояние да направят на парчета всичко пред себе си. Иначе са посветени и верни. Да живееш с такава жена е истинско удоволствие. Само истинския мъж ще възприеме това. Характерно за тях е силната харизма и чар, с който омагьосват, веднага щом ги видиш. Само че трудно се влюбват. При тях не минават мъжките трикове като при другите жени.

Април

Тези жени са дипломати. С тях лесно се общува, но понякога се самосъжаляват. Затова трябва да им посвещавате повече внимание. В повечето от тях се крие страшно голяма ревност, която след като избухне, разтърсва всичко около себе си. Ако спечелите доверието на априлско момиче, тя ще ви направи най-щастливият мъж на планетата. Не отваря душата си пред всички, само пред тези, които заслужават.

Май

Много устойчиви и верни до край на своите принципи. Дамите, родени през май са много красиви, във физически смисъл. Но в комбинация с тежкия характер, стават опасни за всеки мъж, който ще се влюби в тях. Тези жени, мъже, докато са живи ще ги помнят.

Юни

Много любопитни момичета. Много творчески и комуникативни. Само че нямат спирка на езика си и често нарушават тайните.

Юли

Юлските момичета са много мистериозни. Не позволяват на всеки да се приближи. Освен това са много почтени, рядко ще видите да се хвалят, без значение за какво, много са интелигентни, красиви и на по-високо ниво от останалите. Не искат конфликти и са любезни с всички. Често страдат по миналото. Ако тази жена се влюби във вас, най-голямата грешка ще бъде, ако изневерите. Ще тъгувате по нея, но ще я загубите завинаги.

Август

Уникална комбинация от голямо сърце и … егоизъм! Не си играйте с тази дама, защо рано или късно тя ще ви победи. И въпреки че се весели и е с невероятно чувство за хумор, те не позволяват никой да се качи на главата им. Ако това се случи, ще ви наредят, че няма да знаете откъде ви е дошло. Искат да бъдат в центъра на вниманието. Никога не страдат от липса на мъжко внимание. Мъжете губят главата си в тяхно присъствие.

Септември

Те са скъпи, дисциплинирани, прекрасни момичета. Но никога не прощават на този, който ги разочарова. Затова внимавайте да не ги нараните, тъй като ще ще ви отмъстят. Няма да знаете какво ви се случва. Септемврийските момичета обичат дългите връзки. Те не са момичета за една нощ. От друга страна са много критични към партньора и изискват от него да отговаря на всички техни изисквания. Мъжът, който се докаже, той ще ги спечели. Умът не им позволява да правят грешки, дори и когато сърцето обича.

Октомври

Жените, родени през октомври имат железен характер, демонстрират сила и независимост. Но от друга страна са много емоционални. Рядко плачат пред други хора, но когато са сами, си отварят душата и това, което крият от света. Те са ултра интелигентни и знаят, че не е добре да си разголиш душата пред всички, знаейки, че хората знаят да злоупотребяват с това. Тези жени могат да покорят и най-силните знаци. Другите жени често ги мразят, защото им завиждат.

Ноември

Ноемвриската дама винаги е една крачка напред пред всички останали. Знаят да ви четат мислите незабавно разпознават лъжата от километри. Не можеш и не трябва да си играеш с тези жени. В крайна сметка, ще изядете дебелия край. Щом покорят сърцето на всеки мъж, завинаги оставят следа и отпечатък в него. Важно нещо, което трябва да знаете за тези жени – ако не сте готови да чуете истината, никога не питайте за мнение.

Декември

Нетърпеливи, прекалено бързи, но пък родени с много късмет. Тези момичета винаги намират начин да излязат от всяка ситуация като победители. С тях е много забавно. Знаят как да ви вдигнат настроението. Обикновено отнема само няколко минути, за да ги спечелите. Тяхното сърце е голямо, хората понякога го разрушават, но защото Господ е на страната на тези жени и накрая всеки получава заслуженото.