Какви жени харесват мъжете от различните зодии

ОВЕН

Този мъж си пада по активните жени, способни не само да спрат бягащ кон, но и владеещи такъв спорт като “стрелбата с очи”. Ваше житейско кредо трябва да стане твърдото правило: “Аз сама”. Той очаква първата крачка от вас и се възхищава на жизнената ви сила. Заложете на спортния стил в обличането, забравете плисетата и воланите, купувайте си “скиорски” боти от последните колекции.

ТЕЛЕЦ

Те са консерватори. И страшно обичат дамите с “рубенсови форми”. Ето защо ако се смятате за пълничка, не крийте този факт с дрехите. И не се мъчете спешно да отслабвате. Трябва да се придържате към класическия стил не само в моделите на дрехите, но и в качеството на платовете и обувките – Телецът е наясно със стойността на нещата и смята, че само милионерите могат да си позволят да си купуват евтинийки. А дрехите не бива да се сменят често.

БЛИЗНАЦИ

Ако вашият приятел принадлежи на този знак, имате голям късмет. Можете да носите всичко, което ви харесва. За него външният вид на практика няма значение, той цени образоваността и комуникативността. Блеснете пред него с интелект – и той е ваш. Той най-много се нуждае от общуване, духовна близост и родство на интересите. Близнакът веднага ще се разочарова, ако вие сте маниачка на тема дрехи. Той, за разлика от мнозина, и посреща, и изпраща само по ума.

РАК

Представителите на този знак са най-ранимите и прикрити хора. До тях е доста трудно да се “добереш”. Но ако вие изберете романтичния стил в обличането, по-бързо можете да привлечете вниманието им. Подходящи в случая са и пищни поли с волани, и летящи, сякаш струящи рокли и блузи. А ако умеете да плетете, във всички случаи ще имате успех сред тези мъже, особено през зимата. Непременно се похвалете, че се занимавате с ръкоделие, и демонстрирайте шедьовъра на своето майсторство. Или му подарете шал и ръкавици.

ЛЪВ

За да се харесате на мъж от този знак, дрехите ви трябва да са модерни, но не на пика. Добре ще е това да са скъпи марки на известни дизайнери. Той е неравнодушен също и към златото и кожите. Спомнете си, че “най-добрите приятели на жената са брилянтите”. Накарайте го да ви купи пръстен или гривна. Ако той го направи, значи има сериозни намерения. Лъвът се ръководи от старото като света правило: “Колкото повече съм вложил в жената, толкова ми е по-скъпа тя”.

ДЕВА

За тях е изключително важна акуратността и спретнатостта. В любовта, мислите и шкафа за бельо всичко трябва да е подредено по полиците. Не си и помисляйте да го каните вкъщи на кафе, ако в жилището ви цари “лек творчески безпорядък”. Ако обектът на вашите въздишки види всичко това, ще го загубите завинаги. Мъжете от този знак биха ви простили сто бръчки на лицето, но никога дори една на чорапа. В обличането те ценят строгия стил – никакви лекомислени дълбоки деколтета и цепки и минижупи.

ВЕЗНИ

Основното изискване на този знак е хармонията и чувството за мярка. Немного ум, малко шармантност, красота и изисканост на маниерите, оптимизъм и жизнелюбие – ето какво цени у дамите този джентълмен. Добре би било, ако можете да си позволите да си поръчвате дрехи при шивач, вместо да си купувате. Или да се сдобиете с уникален тоалет от бутик. Той много цени индивидуалността. Обувките с токчета са нещо, без което също няма да минете, ако мъжът на вашите мечти се е родил под знака на Везни.

СКОРПИОН

За мъжа от този знак най-важната тайна е това, което е вътре. Бельото на дамата трябва да бъде красиво и леко загадъчно. Това може да е прозиращ изпод блузката сутиен или видимо под джинсите късче бикини. От обувките избирайте открити модели или сандали в гръцки стил, а през зимата – високи ботуши ботфорти. И още: нека вашият мъж винаги да има леко основание за ревност. Това ще ви позволи по-дълго да поддържате отношенията си с него на самия пик на чувствата.

СТРЕЛЕЦ

Този мъж държи дрехата да е вносна и представителна. Не бива да режете етикетите – напротив, направете така, че той да вижда, че тоалетът ви е от Франция или Италия. За обувките е желателно да са с висок ток. Много важни са и аксесоарите /чанти, шалове, ръкавици/. Не можете да си позволите да си купите скъпа пола или сако? Тогава заложете поне на портмоне или шнола от моден западен дизайнер. А ако често пътувате зад граница или владеете до съвършенство чужд език, шансовете ви рязко се увеличават.

КОЗИРОГ

Те харесват офисния или класическия стил. Костюмите е по-добре да са с пола отколкото с панталон. Обувките трябва да бъдат със стабилен невисок ток и напременно със затворен връх. Мъжът Козирог не толерира голите крака. Затова дори и да е горещо, обуйте най-тънките си чорапогащи. Ако не можете да минете без разнообразието на цветове, позволете си ярко шалче или блуза. Козирозите не приветстват бурната проява на чувства, особено на публично място. Но мъжете от този знак имат огромен плюс – често те са еднолюбци!

ВОДОЛЕЙ

Можете спокойно да отидете на среща с оранжеви чорапогащи или с огромна шапка с периферия и щраусови пера. Не се бойте да си купите нещо хипермодерно, което току-що е “слязло от подиума” – той ще оцени хрумката на дизайнерите. Не се притеснявайте за оригиналността – на Водолея му е безразлично оригинал ли е това, или изкусен фалшификат, важното е да е нестандартно. Обувките също трябва да са необикновени. А аксесоарите – те са просто разгул на фантазията, като се започне от обиците от ягоди или морски раковини и се свърши със старите “вериги”. Най-важният съвет: вие трябва да сте неповторими и различни всеки ден и рязко да се отличавате от другите дами.

РИБИ

Това е чувствен и романтичен денди. За него е важно да умеете да фантазирате. Постарайте се често да му създавате празници с повод и без. По отношение на дрехите той е неравнодушен към полупрозрачните блузки и летящите поли слънце или източния стил: къси бодита, шалвари от коприна или органза. Ако навън е студено, сложете си поне тъничка пухкава кърпа или красив струящ се шал. Най-важното обаче е неговото изострено обоняние. Проучете какви аромати му харесват и ползвайте постоянно тези парфюми.

Източник: www.bul-news.com