Какви жени обожават мъжете?

Скъпи жени, едва ли има някоя, която не си е задавала въпроса какви жени обичат мъжете, но дали сме достигнали до отговора? Осъзнали ли сме ролята на жената във връзката и света като цяло? Истината е, че за да сме щастливи със себе си и във връзките си е необходимо да приемем някои истини за психологията, възприятията и енергията на мъжа и жената.

Мили дами, поемете отговорност за щастието си!

Знаете ли, че мъжете винаги избират жената, която е щастлива точно в тяхната компания. Между една много красива, но студена жена и друга, която е сияйна и изпълнена с щастие, ще изберат втората. Скъпи жени, никой не е отговорен за вашето собствено щастие, освен вие самите. Не прехвърляйте този дълг върху вашите мъже, защото това е прекият път към убиването на любовта. Споделяйте  с мъжа вашата цялостност и радостен дух и не искайте от него да ви дава себеусещане и себестойност. Обричате се на вечно недоволство. Това е риск за създаване на емоционално зависими отношения и „невротична ” връзка. Най- неприятните думи в едни отношения са зависимост и задължения. Присъщи за нас жените са излъчването на любовта, творчеството, интуицията, щастието. Ние сме духовната и емоционална част от двойката и тези наши проекции на женската енергия дават сила на мъжа. Подарете им ги. Мъжете са практични, логични, господари на действието и ние сме тези, които да ги балансираме.  Хармонията и щастието, излъчвани от една жена, са най-мощните техники за привличане, тъй като мъжете имат нужда от това. Гарантирам ви, че никой мъж няма да дойде при вас и да ви каже „Хей, виждам, че си сърдита, искаш ли да те направя щастлива?”. Впечатлете го със вашата жизнена енергия и привлекателност. Външният ни свят е само една проекция на нашите възприятия, харесва ви или не. Дайте си любов към себе си, ценност, възхищение, подкрепа и ще ги получите и във външния свят. Запомнете, че ако не получавате нещо, то е защото самите вие отказвате да си го дадете. Падне ли дългът и изискването към вашия мъж да ви прави щастливи, идват любовта и истинската наслада. Обожавайте себе си, бъдете истински щастливи  в кожата си и помнете, че ролята ви е да сте сияйни и хармонични!

СТОП недоволство!

Мъжете винаги избират жени, чиито нужди и потребности могат да задоволят. Мъжете не обичат сърдити и мрънкащи жени, няма и да ги заобичат, не е и нужно! Основна необходимост на мъжа е да чувства, че може да задоволи нуждите на своята жена. В противен случай пречупвате мъжките му сила и достойнство. Дайте му значимост, подкрепа и благодарност, за неговото старание и присъствие в живота ви. Замислете се, че това е човекът, който някога сте се молили да ви заговори или погледне или покани на среща, а сега недоволствате от неговите навици и поведение. Така излизате от вашата истинска женска роля.

Мили дами, останете си на мястото.

„Мъжете не били мъже в днешно време”, а ние жените позволихме ли им да бъдат такива? Размяната на ролите в отношенията е най-големият парадокс, който може да си причините. В природата на жената абсолютно не е присъщо тя да бъде властна и управляваща. Жена, чиято цел  е да бъде по-можеща, по-успешна и по-оправна от мъжете е просто жена без амбиции. Проявете истинската си женска същност в създаването на любов, баланс и щастие с присъствието си. Това ни е силата на нас, жените. Затова сме нежната част. Затова сме емоционалната част. Бъдейки във нашата истинска роля и природа, позволяваме на мъжа да прояви себе си и потенциала си, да отключи своята истинска мъжка енергия. Така ние жените развиваме мъжете си в пътя им.

Създавайте красота и любов около себе си, бъдете сияйни и щастливи, усетете хармонията в душата си и изживейте истинската си същност! Бъдете жени!

Автор: Лилия Илиева

Източник: https://www.ofertomat.bg