Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме | Диана image 1

В последно време много се говори за индиго деца. Това е ново поколение деца с изключителни таланти, чиято цел е да покажат пътя на хората към духовно равновесие и растеж, и да повишат общата енергийна честота. Самото наименование на децата индиго произлиза от цвета на тяхната аура. А именно, установено е, че всеки човек е обкръжен от своята аура, която по правило се състои от цветове от дъгата. При тези деца, в тяхната аура преобладава цветът на индигото, т.е. тъмносиния и лилав цвят. Този цвят символизира така нареченото трето око, центърът, който отговаря за интуицията и психическите възможности. Понеже се смята, че при тези деца третото око е изцяло отворено, те са получили наименованието деца Индиго.

Децата индиго могат да ни помогнат да достигнем до нашата истинска същност. Ние си мислим, че съзнанията ни са отделени, заради физическите тела. Това обаче не е точно така и индиго децата го знаят. Те могат да пренасят съзнанието си през различни светове, обикновено вечер, когато си мислим, че са заспали.

Мислите и чувствата ни не са наши собствени. Истината е, че сме забравили кои сме и как можем да се свързваме на съзнателно ниво. Децата индиго обаче знаят това и притежават едно вътрешно познание, което надхвърля много нашите психически способности.

Не всички деца родени след 1980г. са индиго. Много имат да решават трудности и предизвикателства от предишни животи. Веднъж след като научат уроците и си изведат необходимите поуки, те могат да се превърнат в индиго личности.

Вътрешната структура на нашата ДНК се променя. Мозъчните вълни се придвижват към по-високи вибрационни модели, също както и електромагнитните полета на ДНК. Поради това мозъците ни започват да работят заедно, като сплотени единици на съзнанието. Това означава, че все повече хора са наясно, че постепенно се превръщаме в много по-чувствителни същества.Как сме загубили връзката с нашето вътрешно съзнание?

Казано по-просто ние сме започнали да „мислим”, вместо да „чувстваме” преди хиляди години. Способността ни да се включваме към колективното съзнание все още е вътре в нас. Ние просто сме забравили как да я използваме. Егото се е превърнало в наш владетел и ни дърпа назад, понеже разчита на спомените при вземането на решения. Когато се осланяме на миналото ние даваме сили на егото и това ни прави страхливи. Интелектът ни е отговорен за това да загубим връзката с колективното съзнание и това ни кара да се чувстваме самотни.

Някои хора са в състояние да си върнат поне част от това знание. Те от своя страна раждат деца, които знаят как работи колективното съзнание и го използват. Индиго поколението са техни потомци. Днешното поколение деца са по-интелигентни, по-интуитивни, по-духовни, а в някои случаи и по-жестоки от всички поколения преди тях.

Откъде идва термина „Индиго деца”?

Термина идва от цвета на аурата, който имат тези деца. Около 80% от хората родени след 1980г. имат нов тъмносин цвят на аурата, който се нарича индиго.

Какви са моделите на поведение на индиговите деца?

Още с раждането си те имат усещането, че са специални и трябва да бъдат почитани.

Те са по-уверени и имат по-високо чувство за собствената си стойност.

Абсолютната власт при която нямаш друг избор не се възприема добре при тях. Типичен пример за това е образователната система.

Някои от правилата, които ние сме спазвали като деца им се струват глупави и те се борят срещу тях.

Строгите ритуални системи са нещо архаично за индиго децата. Те чувстват, че на всичко трябва да се придаде творческа мисъл.

Те са много проницателни и виждат нещата дълбоко и детайлно. Така например те знаят как работи съвременната система на управление и контрол и не могат да бъдат заблудени от нея.

За възрастните индиго децата изглеждат антисоциални, освен ако не са в компанията на други индиго деца.

Старите методи за контрол не вършат работа при тях.

Удовлетворението на личните им нужди е много важно за тях и те ще ви накарат да разберете това.

Ето някои от основните характеристики на едно индиго дете:

Силна воля

Родени са след 1980г.

Креативни и артистични с усет към музиката и поезията

Склонни към зависимости

Упорити и твърдоглави

Усещат се по-зрели от реалната си възраст

Много е вероятно да виждат ангели или починали хора

Изолационисти – било посредством агресивно отделяне или чрез нежна интровертност

Независими и горди, дори ако постоянно ви искат пари

Имат огромно желание да помогнат на света

Проявяват двете крайности – ниско самочувствие и грандоманщина.

Отегчават се лесно

Често страдат от Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност

Проявяват склонност към безсъние, страдат от неспокоен сън, кошмари или страх от заспиване

Страдат от депресия или дори са правили опити за самоубийство

Търсят истински, дълбоки и трайни приятелства

Лесно се привързват към животни

Ако притежавате поне 14 от тези черти, значи сте индиго. Ако имате от 11 до 13 значи на път да станете индиго. Ако сте възрастен и проявявате тези черти, вероятно сте „Работник на Светлината”.

Ефектите на Риталина и други лекарства върху индиго деца, диагностицирани със Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност

image_smartИндиго децата, които вземат Риталин или други психотропни лекарства много бързо започват да губят своята интуиция ,психически способности и войнствен характер. Тези деца са изпратени на Земята с тези три духовни дара с определена цел и тя е да пречистят нашата планета екологично и социално. Риталина ги кара да забравят целта на своя живот, което забавя промените на нашата планета.
Една от причините индиго децата да имат проблеми със съня е поради духовете привлечени от тях. Тези духове знаят, че децата ги виждат и усещат. Това прави децата по-раздразнителни и неспокойни в училище, което кара лекарите погрешно да ги диагностицират със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност.

Как изглежда идеалният свят през очите на хората индиго?

Хората индиго имат работа за вършене на тази планета. Тяхната задача е да премахнат старата ценностна система и да я заменят с нова. Те приемат задачата си много на сериозно, дори да не са напълно наясно с нея. Те подготвят света за новите ценности: любов, братство, единство и цялостност. Прошката е ключовият елемент, който ще излекува Земята.

Според тях светът трябва да бъде:

Освободен от разяждащите химикали.

Хранителните продукти трябва да са отгледани по биологичен начин и да са пресни с минимална преработка или рафиниране.

Децата трябва да имат по-голямо влияние върху образователната система и учебната програма.

Семейство трябва да означава хората с които сте в момента и да включва по-голям кръг от хора.

Политическата система трябва наистина да се грижи за доброто на всички и да бъде много по-демократична и социална.

Всички страни и всички хора трябва да работят заедно, за да направят живота по-добър по цялата планета.

Природата и нейните нужди трябва да са на първо място, да има чист въздух и почва.

Трябва да се отнасяте с уважение към децата и да се консултирате с тях за всяко ваше действие, което ги засяга.

Всички хора трябва да бъдат равни, без значение каква е тяхната раса, пол или религия.

Заключение:

Ние може да ги наказваме, отричаме, дрогираме с неподходящи лекарства, но въпреки това те няма да отговарят на модела ни за дете. Защо? Много индиго деца могат да виждат бъдещето и знаят, че това на което ги учим е безполезно и без значение.

Хората индиго са много упорити и със силна воля. Тяхната чувствителност към химикали и преработени храни ни показва какво трябва да променим в света. Те с чувствителни към толкова много неща. Едно индиго дете ще ви каже, че не трябва да използваме тези вредни химикали, ако наистина обичаме Земята и себе си.

Индиго децата са естествени деца в един неестествен свят. Техните имунни системи (физическа и емоционална) не са в състояние да усвоят токсините в храната, водата, въздуха, тоалетните принадлежности, изкуственото осветление и взаимоотношенията. Учените са открили огромни връзки между Синдрома на дефицит на вниманието и хиперактивност и токсините в околната среда.