Какво трябва да знаете за енергийните вампири

Какво трябва да знаете за енергийните вампири | Диана

В съвременната медицина няма такова направление, което да  описва енергийния вампиризъм като социален феномен или като заболяване. Няма методи за определяне на хората-вампири, защита от тях, средства и методи за  лечение както на самите вампири, така и на техните жертви.

Всички екстрасенси са единодушни, че енергийните вампири са хора, които не разполагат със своя енергия, така че те трябва да я крадат от другите, обаче някои го правят несъзнателно, а други – точно абсолютно преднамерено. Тези вампири специално ни провокират за да отнемат после нашата жизненост. След това на вампира му става леко и приятно, а донорът или жертва на вампира винаги остава разбит и болен.

Детски вампиризъм
Известно е, че детето  винаги се стреми към чисти, светли и радостни хора, а  започва да капризничи в присъствието на човек с лош характер. И ако детето ви по всяко време ви дразни, за което вие винаги му  се карате и биете, това означава, че вие сте вампир по отношение на детето, а не обратното.

С течение на времето, детето възприема  вашия стил на комуникация и както и вие става вампир. Също така са известни много случаи, когато причината за вампиризъм при децата е училището и  дори конкретен учител, който има навика да унижава и да  обижда децата.

Семеен вампиризъм

Може би най-голямата катастрофа за хората е семейният вампиризъм. В повечето семейства, има донори и вампири. Един вид вампиризъм е ревността. Вампирът държи жертвата си в постоянен психологически стрес и на ръба на срив. Съпругът (съпругата) вампир чрез ревност провокира донора-съпруг (съпруга) за своите енергийни домогвания.

Вампирите съседи също се срещат често. Съседите вампири под различни предлози ще ви заставят да приемете приятелството им. Те идват у вас просто  като съседи, седят, плачат, заливат ви с грижите си и си отиват. Вие сте уморени от празните приказки и досадното натрапчиво присъствие. Но точно от това един вампир има нужда. Най-доброто нещо, което можете да направите е да скъсате с тях.

Вампири на работното място

На работното място  вампири могат да бъдат и ръководители и подчинени. Висшестоящите на работното място обичат да прокарват своите  “вампирски” пет минути. В зависимост от това за колко му стига на шефа получената от вас  енергия, толкова по- често са тези петминутки. Началникът- вампир ще бъде в състояние да я получи от всеки. Той ще крещи и обижда. И всичко това  за да открадне повече енергия.

Да се борите с вампир началник е не само безполезно, но дори и вредно, защото той точно това чака от вас. Направете експеримент, не реагирайте на грубостта на шефа, усмихнете се,  кажете нещо за времето, и ще видите как той изведнъж ще почервенее и ще се хване за сърцето. Вие не сте му дали енергията си и се появяват признаци на вампиризъм: викове – от безсилие, грубост – от невъзпитаност, ярост – от злоба. Вампирът – подчинен  обикновено използва елементарен метод за вампиризъм като жалби.

Ако някой до вас безкрайно повтаря, че той не харесва работата си, знайте, пред вас е  вампир. И още едно нещо за  вампирите – те нямат авторитет в колектива.

Технологичният прогрес е породил най-усъвършенстваната форма на вампиризъм – телефонният. Телефонният вампир споделя с вас не радостта си, а  постоянно се обажда за да решава своите проблеми. Той (роднина, приятел, колега) ви отнема много време, откъсвайки ви от работата. Вие го слушате с раздразнение и невидимият поток от вашата енергия изтича към  вампира. Географското положение в същото време не е от значение. Вампирът няма нужда да идва при вас, той просто вдига телефона и се свързва с жертвата си. В случая само трябва да затворите телефона с аргумента, че сте заети.

Скрити техники на вампиризъм

Представете си такава ситуация. В стаята, офис, кухня, изведнъж идва един човек,  когото не обичате или просто не можете да търпите. Този човек съзнателно игриво или шумно започва да се мотае около вас или започва да говори с някого от присъстващите, преструвайки се, че не се интересува от вас, но в действителност това е една скрита техника, чрез която вампирът ще получи от вас  енергия.

Когато видите този човек вие излизате от равновесие: учестява се пулса ви, дишането спира или отива в носовата част. В този случай ноздрите ви потрепват нервно, зъбите и устните конвулсивно се свиват,  спазми обземат гърлото ви, ръцете и краката ви потръпват нервно. Считайки себе си за културен човек, вие дори не показвате чувствата, които заливат цялото ви същество. Така той вече е изтеглил цялата ви енергия.

Друг скрита техника, която използват вампирите – те се нуждаят от доказателства. Никога няма да ги убедите в нещо – те си имат свое мнение. А  колко много нерви ще скъсате и как опустошено ще се чувствате след тези разговори! За  вампира е важно да има конфликт, той провокира енергиен сблъсък.   Не забравяйте, че мъдрите не доказват нищо на никого. Отбелязва се също, че в скритите капани на вампирите често попадат хора с високо самочувствие.

Защита срещу вампири
Ако все пак станете жертва на вампир, трябва не само да се отпуснете, но и да можете да простите на насилника и да го забравите. Опитайте се да разберете защо вампирът ви  е избрал за жертва. Ако вие започнете да се  ядосвате на насилника, между вас и вампирът ще се отвори канал, по който вашата енергия ще тече към него.

Само спокойствие и изпълнената с радост душа на човека могат да ви помогнат да устоите на психически атаки и да ви защитят от вредния енергиен вампиризъм.