Кармичния ти път, според рожденната ти дата. Урока, който всеки трябва да научи!

Кармичния ти път, според рожденната ти дата. Урока, който всеки трябва да научи! | Диана

Хората идват с цел и мисия на този свят, но трябва и да съумеят да се справят със своите най-големи слабости. В зависимост от датата си на раждане, всеки от нас си има урок, който трябва да научи.

21 Март – 19 Април –  Вашият кармичен урок е да се научите да споделяте както чувствата си, така и намеренията си.

20 Април – 20 Май –  Прекалено много се влияете от мнението на близките ви. Това е вашият кармичен урок – да се научите да следвате себе си, а не желанията на другите.

21 Май – 20 Юни – Вечната борба между ума и сърцето. Това е вашият кармичен урок – да разберете кога кое да слушате.

21 Юни – 21 Юли – Вие сте галеници на съдбата. Лошото е, че не го разбирате.Вашият кармичен урок е да се научите да живеете днес и за днес. Стига с мрачни мисли и планиране, така само си вредите.

22 Юли – 21 Август – Поемаш прекалено много ангажименти, включваш се във всичко, помагаш на всеки. Стига! Твоят кармичен урок е да приемеш света такъв, какъвто е и да спреш да се опитваш да го променяш.

22 Август – 21 Септември – Каквото и да търсиш – то ще дойде при теб. Твоят кармичен урок е – не проявявай агресия, недей да държиш всичко да се случва, както ти го виждаш.

22 Септември – 22 Октомври – Още сега изхвърли всичко, което не ти е влизало в употреба от повече от година. Веднага ще усетиш пречистването. Tвоят кармичен урок е да се научиш да виждаш реалността. И тя ще ти донесе много щастие.

23 Октомври – 22 Ноември – Ти си трудна личност. Властна, самостоятелна и често много успешна. Но все нещо ти липсва. Твоят кармичен урок е да не оставяш момента да ти се изплъзне.

23 Ноември – 21 Декември – Вие сте родени с много силен съюзник – вашата интуиция. Знаете отговора на всичко, знаете как трябва да се случват нещата, единственото, което остана е да си научите кармичния урок. А той е да слушате вътрешния си глас.

22 Декември – 19 Януари – Не ти се вярва, но не всичко си има точно място. Редът е абстрактно понятие! И твоят кармичен урок е да го осъзнаеш.

20 Януари – 18 Февруари – Вие имате завиден ум. Изобретатели, новатори, уменията ви могат да променят света! Вашият кармичен урок е да разберете, че постоянно трябва да се самоусъвършенствате и да ставате по-добри хора.

19 Февруари – 20 Март – Ти си като жилава тръстика, която я веят ветрове отвсякъде. Всеки те търси за нещо, а ти не отказваш помощ. Твоят кармичен урок е да се научиш на постоянство и да се съсредоточаваш върху нещата, които започваш.