Когато двама души са предназначени да бъдат заедно

Когато двама души са предназначени да бъдат заедно, не се притеснявайте.

Просто изчакайте.

Любовта, която вие търсите ще дойде при вас в точното време, правилното място и с правилния човек, който е трябвало да ви обича по начина, по който винаги сте искали.

Вдъхновяващи мисли за любовта от Петър Дънов – следвайте съветите му и ще бъдетее щастливи

1. Ако мисълта за даден човек никога не изчезва от съзнанието ви, знайте, че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му, и двамата се обичате.

2. Ако искаш да обичаш, не трябва да се страхуваш. Ако искаш да те обичат, не трябва да се съмняваш.

3. Любовта е най-важният въпрос на живота. Разрешите ли него, ще разрешите всички останали въпроси, от какъвто и характер да са те – личен, обществен, семеен или общочовешки.

4. Обичате ли някого, не му говорете за своята любов. Този, когото обичате, не трябва да знае какви чувства имате към него.

5. Когато двама души се обичат, те внасят импулс към нещо велико в целия космос.

6. Когато иска да обсеби нещо с чувствата си, човек си създава карма. Когато дава свобода на хората, той се освобождава от своята карма.

7. Всеки сам дава начина, формата как да го обичат. Както обичаш, тъй ще те обичат. Както постъпваш, така ще постъпят с теб.

8. Не може да мислиш за някого, ако и той не мисли за тебе.

9. Всяко чувство, което огорчава, носи смърт. Всяко чувство, което произвежда радост и веселие, носи живот. Чувството, което те огорчава, не е за тебе, чувството, което носи радост и веселие, то е за тебе – приеми го в себе си.

10. Ако прекалено силно обичате един човек, ще му причините вреда. Като мислите само за него, вие го правите неспокоен, защото с мислите си го контролирате. Да обичаш човек значи да му желаеш доброто и да го оставиш свободен.

11. Който обича, той ще бъде поставен на огнището да гори. Онези, които обичат, ще се топлят и осветяват. После те ще влязат в огнището, а който е бил любящ, ще се топли. Като не разбират този закон, хората очакват да бъдат само обичани. Такова нещо не съществува. Ще обичаш и ще те обичат. Смяна трябва да има в живота.

Източник: http://vipzona-bg.com