Кой с кого си подхожда

Овен и Овен

Двойна доза от страст

Статистическите данни твърдят, че процентът на разводи в семействата, състоящи се от двама Овни, е доста нисък. На пръв поглед това може да изглежда странно, понеже Овен и Овен е съюз между двама егоистични и прекалено уверени в себе си и в правотата си, доста упорити хора. Но ако си припомните, че двамата си приличат, ще стане ясно, че умението да разбират партньора им помага да запазят баланс.

Здравината на отношенията между Овен и овен се проверява с години – ако успеят да се задържат рамо до рамо няколко години, значи съюзът им е благословен от небесата и едва ли нещо ще го разруши. Началният стадий обаче е проблематичен – всеки има собствени цели, към които се стреми с всички сили. Добре ще бъде, ако съвпадат. Ако не – челните сблъсъци са неизбежни.

Благодарение на това, че тези двамата умеят да превръщат енергията си в страст, в секса те имат отлична съвместимост. И двамата обичат чувствените наслади, и двамата обичат да експериментират. Нажежаването на страстите може да утихне само ако единият от партньорите започне да се съмнява в искреността на чувствата на другия.

Тайната на тяхната съвместимост

Съвместимостта между Овен и Овен се крие в сходството на характерите – всеки от тях прекрасно разбира мотивите и чувствата на другия. Но това сходство може да им попречи да създадат стабилни отношения.

И двамата са влюбчиви и често придават на обекта на своята страст несъществуващи достойнства. Ако водовъртежът от страст вече ви е завлякъл, спрете за секунда и помислете не бързате ли прекалено да развивате отношения със слабо познат човек, ако в същото време вкъщи ви чака някой наистина близък.

За да избегнете страданието на разочарованието, е необходимо да укротявате своята страст и да не се увличате по всички потенциално романтични връзки. Особено е необходимо да отчитате природната склонност към ревност на вашия партньор. Нали и вие сте същите!

Овен и Телец

Заедно е сложно, отделно – невъзможно

Странни са фантазиите на Съдбата – да запознае Овен и Телец. Техните отношения са толкова противоречиви, че ехото от любовните им битки се чуват надалече. На тази двойка успешно може да й се лепне определението „упорит и още по-упорит”.

И Овенът, и Телецът имат собствено мнение. Но енергичният Овен е доста по-находчив от бавния си партньор и се старае във всичко да го изпревари. Което, естествено, не може да се хареса на не по-малко честолюбивия Телец. Дълги години съвместният им живот може да напомня на състезание. Определено ще има на какво да научат внуците си.

А внуците им може да са много, тъй като Овен и Телец имат идеална сексуална съвместимост. Може да се каже, че точно необузданият секс ще крепи тази двойка от разрив в ранния стадий на отношенията. С времето страстите малко ще утихнат, но постоянното съперничество ще върти един постоянен хазарт, който доста ефикасно ще движи тези двамата напред.

Тайната на тяхната съвместимост

Съвместимостта между Овен и Телец би била още по-добра, ако можеха да преодолеят природния си инат. Има няколко съвета, чието следване ще им открие пътя към светлото съвместно бъдеще.

Овенът е добре понякога да намалява темпото на своя живот. Тичайки прекалено напред, той може да се откъсне от любимия си Телец и да не намери обратен път. А без Телеца животът на Овена ще загуби очарованието си. Овенът се прекланя пред красотата, изяществото и чувството за стил на своя муден партньор.

Телецът трябва да се учи на гъвкавост. Твоят партньор обича да вре носа си в облаците, а ти все се опитваш да му припомняш закона за гравитацията. Не ти ли идва наум, че можеш да научиш много нови неща, ако и ти се откъснеш от земята и полетиш заедно с него?

 

Овен и Близнаци

Хайде, догони ме!

Овен и Близнаци са доста добро астрологично съчетание. Независимо че отстрани техните взаимоотношения приличат на боксова среща, и двамата знаят, че всичките им сблъсъци не са нищо повече от раздвижващо кръвта загряване. Двата знака се отнасят леко към живота и това им помага да преодоляват много трудности. Въпреки че те живеят в различни ритми – Овенът малко изпреварва Близнака, техните характери се допълват. Променливата природа на Близнака е способна да осигури на Овена толкова необходимата му смяна на впечатленията.

Проблеми може да възникнат от това, че и Овенът, и Близнакът обичат да пръскат своето очарование наляво и надясно. Но ако на Близнака му е чуждо чувството за ревност, то собственическите маниери на Овена може да станат причина за сериозни разногласия.

В секса съвместимостта им е прекрасна – тяхната разкрепостеност и страст са способни да издигнат пара далеч извън пределите на спалнята. Освободеното им държание на обществени места често става причина за възникване на пикантни ситуации.

Тайната на тяхната съвместимост

Благодарение на това, че Овенът и Близнакът имат добра съвместимост, те имат значителни шансове да отгледат общи внуци. Вярно, за това е по-добре да следват някои прости съвети:

Добре е Овенът понякога да оставя управлението в ръцете на Близнака. Ако този въздушен знак престане да усеща, че е на кормилото, го завладява неувереност и го наляга депресия, които силно се отразяват на лекия му характер.

Близнако, при всичкото ти влечение към независимост и любовта ти към общуването, никога не предизвиквай ревността на Овена. Дори ако ти предстои невинен делови разговор с представители на противоположния пол, не бързай да информираш за това твоята половинка. Това е от ония случаи, в които да премълчиш, не означава да излъжеш.

Овен и Рак

Всичко е окей, но…

Овен и Рак имат много общо и в емоционален, и в сексуален, и в интелектуален план. Но за да гребнат медец от буренцето на любовните отношения, им предстои да извадят не една муха оттам. Проблемът във взаимоотношенията им е само един, но ето какъв – двамата имат абсолютно различни житейски възгледи. Понякога може да изглежда, че любовта подло си е избрала за жертви представители на различни цивилизации.

Освен това Овенът и Ракът имат различни кръгове на общуване. Това води дотам, че всеки от тях е принуден или да свие своя кръг, или да си вижда приятелите самостоятелно. Което само по себе си не се харесва на неговата половинка.

В секса двамата имат добра съвместимост, но и възгледите им за интимните отношения са различни. Сантименталният Рак се стреми първо към духовно единение. И затова недоумява закъде толкова бърза пламенният Овен. А Ракът почва да се стреми към брак по-рано от дезорганизирания си партньор и тук е ред на Овена да се чуди на прибързаността на своята половинка.

Тайната на тяхната съвместимост

За да стане съвместимостта между Рака и Овена не просто добра, а отлична, предстои им да се научат да лавират в океана от емоции един на друг.

Овенът ще трябва да се учи на сдържаност – чувствителният Рак се изумява и огорчава от маниера му да говори прекалено високо, да жестикулира прекалено широко и да се смее прекалено открито.

Ракът на свой ред трябва да развива спокойствие: неговата склонност към чести смени на настроенията обезкуражава Овена. Последният предпочита да вижда до себе си жизнерадостно създание, а не вечно печално и неуверено в себе си същество, каквото Ракът понякога може да изглежда.

Ако още в първите дни на запознанството успеете да преодолеете тези трудности, пред вас се очертават дълги години на сигурно щастие.

Овен и Лъв

Гори, гори, за да не угаснеш

Мнозина астролози наричат удивителен съюза между Овен и Лъв. Независимо от трудностите, които очакват двамата влюбени представители на огнени знаци, те могат да построят не просто добри, а идеални отношения. В тази двойка всичко е в изобилие – емоционалност, енергия, ентусиазъм и динамика.

Овенът дарява Лъва със своята целеустременост, а Лъвът озарява Овена с оптимизъм и радост. Независимо че и Овенът, и Лъвът принадлежат към огнената стихия, техният плам е различен. Войнственият Марс придава на Овена очарование и непредсказуемост, които вземат акъла на Лъва. А топлото Слънце надарява своите царствени рожби с щедрост и великодушие, които просто са задължителни в общуването с Овена.

Колкото до секса, то тук съвместимостта им е превъзходна. Фантазиите им нямат предел, а потенциалът на двамата направо извира. Чудно ли е тогава, че двамата прекарват в спалнята толкова много време? Това е особено важно след бурно примирие след не по-малко емоционален скандал.

Тайната на тяхната съвместимост

Между Овена и Лъва съвместимостта е от типа, който може да се нарече супердинамичен. Трайните отношения може и да не издържат такова нажежаване, затова и двамата трябва да се научат да дават заден ход.

Овньо, сам разбираш, че партньор като любимия ти Лъв няма да намериш. Тогава защо ти е да нараняваш неговото самолюбие, стараейки се упорито да отстояваш твоята правота? Направи компромис, кажи му няколко приятни думи и промените във властния му характер ще те изненадат приятно.

Лъве, ти се цар на Зодиака по рождение. Не ти ли стига това? Нужно ли е да отстояваш позициите си с главата напред, рискувайки да нанесеш морални поражения на партньора си?

Уважавайте се взаимно и се старайте да си правите отстъпки. Такъв стил на поведение е залог за дългото ви съвместно щастие.

Овен и Дева

Изключителните тънкости на любовта

Овенът и Девата са прекалено различни, за да може да се очаква, че от тяхното запознанство ще излезе пълноценен и продължителен роман. Но ако любовта им е завъртяла главите, няма да им е лесно. Затова е добре и двамата да положат малко усилия за заздравяване на връзката и след това да жънат щедрите плодове на взаимната любов.

От първия ден на запознанството Овенът рискува да си навлече неодобрението на Девата било заради своята неорганизираност, било защото закъснява за срещи, които сам е определил, било за нещо друго. Тия неща хич не са по вкуса на педантичната Дева. Но тя едва ли ще му извади веднага червен картон, тъй като този напорист човек силно я привлича. По-скоро Девата ще се опита да превъзпита Овена, като смята наивно, че с такт и търпение може да получи положителни резултати.

Овенът и Девата живеят на толкова различни ритми, че единственият начин да се отърсят от взаимните си претенции е да установят свободен график на общуване. Например след 1-2 дни, прекарани заедно, да се отделят за ден-два един от друг. За това време Девата ще успее да въдвори ред в мислите си, а Овенът – да се натича на воля.

В секса съвместимост между двамата настъпва тогава, когато се научат да се доверяват напълно един на друг. Страстният Овен е способен да пробуди в практичната, но много чувствена Дева такива бурни страсти, каквито и тя самата не очаква от себе си.

Тайната на тяхната съвместимост

Съвместимостта в тази двойка е нестабилна. И то защото и двамата имат към своя партньор прекалено много изисквания.

Овньо, твоята Дева не може да тича след теб, тя предпочита да си спазва нейния ред. Защо не се спреш за малко, за да можеш да се наслаждаваш с пълни сили на грижата и уюта, които ти дарява твоята половинка?

Дево, още ли не си разбрала, че няма да превъзпиташ твоя Овен? Вместо да го критикуваш, по-добре се вгледай в неговите достойнства. Той ги има предостатъчно.

Овен и Везни

Ваканционен роман за цял живот

Отношенията между Овена и Везните започва леко и ненатрапчиво. Те може да се запознаят на някоя сбирка или по време на отпуск. Симпатиите възникват мигновено, след тях следват страстите и нито един от двамата не строи планове за бъдещето. Вероятно точно затова много кратки романи между представителите на тези знаци прерастват в сериозни чувства. Просто тези двамата може да не разберат веднага, че са хлътнали сериозно до уши.

Овен и Везни имат нелоши шансове да построят стабилни отношения. Техните знаци заемат противоположни позиции в Зодиака, а това означава, че силата на взаимно привличане е основана на единството на противоположностите. Независимо от това, че на Везната може да не й е по вкуса импулсивността на Овена, тя ще намери в себе си сили да прости много от безумията на огнения си любим. Точно по същия начин се уравновесяват любвеобилността и любовта към флирта, присъщи на Овена, и верността, характерна за Везната.

В леглото обаче съвместимостта им е превъзходна. Везната има лек характер, който е такъв и в леглото. Затова на неуморния й партньор няма да му е много трудно да я „подтикне” към някое еротично безумие.

Тайната на тяхната съвместимост

Овен и Везни може да се съвместят доста добре, но за това ще трябва да се борят. Ако всеки от тях направи макар и малка стъпка към другия, шансовете за успех нарастват в пъти. Тук е необходимо взаимно разбирателство. Само 5 минути загриженост за половинката на ден и ще разкривате нови прекрасни страни на партньора.

Овенът, с присъщата му енергичност, създава около себе си много вятър и шум. Това не е много по вкуса на деликатната Везна. Овньо, укроти малко своя плам и нежната благодарност на Везната няма да те остави да чакаш.

Везна, не затваряй очи, когато ти се струва, че твоят огнен Овен гори прекалено силно, защото той ще те надари с най-незабравими впечатления, които ще се превърнат в красиви спомени.

Овен и Скорпион

Като на война

Когато се срещат децата на Марс – Овен и Скорпион, за останалите в околовръст остава малко място. И двамата са надарени с голямо честолюбие, и двамата се стремят към постигане на целите си, и двамата не са свикнали да отстъпват. Докато посоките на движението им съвпадат, всичко е прекрасно – тази двойка е способна да премахне планини от своя път. Но ако у тях се появят причини да насочат енергията си един срещу друг, не чакайте милост. И не стойте наблизо.

И все пак връзката между Овен и Скорпион може да даде богати плодове. Те могат да създадат добро семейство и да си народят прекрасни деца, ако… Тези „ако” са толкова много, че едва ли може да се гадае бъдещето.

Единственото, което може да се каже със сигурност, това е, че в секса двамата имат идеална съвместимост. Стремежът им да се окажат в едно легло е толкова голям, че дори с всички сили да се опитват да запазят платонични отношения, нищо няма да излезе от това. Тяхната страст е толкова силна, че близостта между тези знаци напомня по-скоро бойно поле, отколкото мелодрама.

Тайната на тяхната съвместимост

Може да има, възможна за Овена и Скорпиона, съвместимост и живот, пълен с взаимно уважение и нежност. За това двамата трябва да се научат да възприемат връзката си като игра в един отбор, а не като състезание.

Овните никога не бива да забравят за болезнената ревност на Скорпиона и да не афишират многобройните си безобидни и не толкова безобидни контакти с представители на противоположния пол.

Скорпионът на свой ред трябва да се научи да приема своя партньор такъв, какъвто си е. Постоянните упреци и критиката не са стимулът, който е нужен на огнения знак. Искаш ли, Скорпионе, да промениш половинката към добро? По-често го хвали и само по мъничко го дразни: Овенът трябва да чувства постоянния стимул на завоеванието.

Овен и Стрелец

Забележително, направо прекрасно!

Когато се срещат два огнени знака, чакайте голям пламък. В случая с Овен и Стрелец това твърдение е повече от вярно. Всеки от тях се нуждае от свободен, независим и самодостатъчен партньор, който няма да ограничава свободата на другия. И ето че се намират! Нужно ли е тогава да казваме, че само такъв съюз на свободни личности може да стане истински стабилен? На пътя на тяхното щастие има само едно препятствие – неспособността да си правят взаимни отстъпки. Ако усвоят тази наука, то щастието им няма да има предел.

Много са нещата, които обединяват Стрелеца и Овена – първият обича вдъхновено да разказва за своите планове или странствания, а вторият умее възторжено да слуша. И двамата лесно се палят и изобщо не робуват на битови неволи. Дори сами може да не забележат, че от първата им среща са изминали много години и на вратата им чука златната сватба.

В спалнята тази двойка има фантастична съвместимост. Палавият и разкрепостен Стрелец лесно ще „събуди” страстния си партньор за многобройни пикантни експерименти.

Тайната на тяхната съвместимост

След като вече казахме, че Овен и Стрелец имат отлична съвместимост, от какво тогава може да се опасяват? Първо, двамата може да се натъкнат на финансови капани. В тази двойка поне единият трябва доста добре да заработва, иначе свободният им живот ще се превърне в дребни препирни за пари.

Струва си Овенът по-често да споменава колко цени и обича Стрелеца. Това ще помогне за укрепване на връзката и ще стане залог за това, че Стрелецът ще поиска да се завърне вкъщи от поредното си пътешествие.

Стрелецът не бива да забравя, че макар партньорът му да цени собствената си свобода, към своята половинка той се отнася с ревност. Не се заигравай с чувствата му, Стрелецо, и не предизвиквай съмнения в любовта. Може и да се страхуваш от признания, но нежните думи са толкова необходими на твоя Овен!

Овен и Козирог

Любовно опиянение

Сложно, ох, много сложно се съчетават огнени и земни знаци. Но по някакви причини Овенът и Козирогът забравят за това, опиянени от завладелите ги чувства. Околните само ще повдигат рамене с недоумение, докато гледат как винаги съсредоточеният и уверено устремен към бъдещето Козирог весело се хили над безгрижните шеги на Овена и черпи многобройните му приятели с бира и ядки, макар че на следващия ден е на работа.

Тайната на такава привързаност е проста: всеки от двамата открива в другия нови, непознати му до този момент страни от живота. И това пътешествие в чуждия свят се оказва толкова увлекателно, че и двамата забравят за всичко на света и за това какви са били до момента, в който са се запознали.

Уви, опитът показва, че това е само временно умопомрачение – когато от очите им падне мъглата на страстта, и двамата стигат до извода, че съвместният им живот е невъзможен. Дори независимо от забележителната им съвместимост в секса – огнената страст на Овена разбужда скрито в дълбините на козирожката душа сладострастие.

Тайната на тяхната съвместимост

Но не бива да се правят прибързани изводи, че съвместимостта между Козирог и Овен е толкова лоша, че няма шансове за трайни отношения. Взаимната любов ще им помогне да преодолеят много.

Овенът по-често трябва да се спира у дома и да си говори със своя Козирог – на него му е необходимо време, за да допусне партньора си по-близо. И тогава, когато започне да му се доверява, той ще утрои усилия, за да построи нежни и искрени отношения.

Козирогът ще трябва да свикне с това, че е невъзможно да превъзпита Овена. И че тази безгрижна веселост, вятърничавост и нежелание да строи планове за бъдещето ще ги бъде винаги. Представяш ли си нещо подобно, Козироже? Няма нищо страшно. Овенът е онзи лек ветрец, който ти дава възможност да дишаш с пълни гърди. Не го ограничавай!

Овен и Водолей

Любов до края

Да си припомним оная истина, че от любовта до ненавистта има само една крачка. А в случая с Овена и Водолея изобщо няма такава крачка. Тяхната любов е толкова остра, че те са готови да се разкъсат един друг в порив на страст. Страшно ли ви се вижда? За другите може и да е така, но не и за тях. Двамата прекрасно разбират какво се случва с тях. Интуиция и интелект имат достатъчно, че да предвидят вероятните последствия. И въпреки това изхвърлянето на адреналин е толкова силно, че е невъзможно да се откажат от атракцията, наречена „любов между Водолей и Овен”.

На влюбения Овен му се струва, че е открил идеален партньор – независим, целеустремен и привлекателен. А Водолеят, който в нищо не признава правила, не може да устои пред нетрадиционната природа на Овена.

Благодарение на огнения темперамент на Овена и отличния потенциал на Водолея техният интимен живот ще се развива ярко и разнообразно. Богатата фантазия гарантира и на двамата сексуална съвместимост за дълги години – те винаги ще имат усещането, че са се запознали едва вчера.

Тайната на тяхната съвместимост

И така, добра или лоша е съвместимостта между Водолей и Овен? Ако се научат да сдържат страстите си и останат цели и невредими преди сватбата, то е уместно съвместимостта им да се нарече превъзходна. Малко са знаците, които имат толкова шансове да доживеят до дълбока старост в любов, съгласие и безгранични сексуални баталии.

Овенът само трябва да се научи да не дави Водолея със своите емоции – въздушният знак всячески се старае да избягва привързаности.

Водолеят ще постъпи добре, ако се научи спокойно да реагира на емоционалните изблици на своя партньор. А с времето ще успее дори да не го провокира. Помни, че на Овена са му нужни словесни потвърждения на твоите чувства.

Овен и Риби

Контрастен душ за влюбени

Как влюбеният в искреността Овен е успял да се влюби в Рибата? Не може да се очаква двамата да разкрият истината – помежду си те ще си говорят, че не могат един без друг, а пред хората могат да изпепелят своя партньор. Или обратното – може да твърдят, че няма и помен от любов между тях, а всъщност да горят изпепеляващи чувства. Но не бързайте да обвинявате Овена и Рибата в лъжа. Работата е там, че те самите едва ли са наясно с чувствата си.

Двамата са очаровани и покорени един от друг. Привличат се неудържимо, но не могат да си затворят очите за взаимните недостатъци. Ето ви емоционален контраст – обичам го, но не го приемам. Овенът, винаги сигурен в успеха, смело вървящ напред, не може да разбере депресивните възгледи на Рибата. А на огнения знак не му е по душа навика на водоплаващите да се жалват от всичко и всички, както и от многобройните недостатъци на Овена. Но в името на любовта тези двамата трябва да се потрудят. И по-точно Рибата, понеже Овенът много трудно прави отстъпки.

Иначе чувствената съвместимост между Рибите и Овена не предизвиква никакви съмнения. Напористостта на Овена отлично се съчетава със стремежа на Рибата да се подчинява и да доставя удоволствие.

Тайната на тяхната съвместимост

Както беше споменато, каква ще бъде съвместимостта между Рибите и Овена, зависи от способността на двамата на компромиси. Надеждите на всички са към меката и уравновесена Рибка.

Драги Овньо, сигурни сме, че ти е добре в обятията на Рибата и си сигурен, че винаги те обичат и чакат. Нима тази радост не заслужава да бъдеш малко по-сдържан?

Рибке, предстои ти нелека задача – да укротяваш огнен и много упорит звяр. Ще ти разкрием проста тайна: Овенът ще се опитоми сам, ако види, че приемаш тираничните му изблици с героично спокойствие.

Източник: http://megavselena.bg