Милен Антонов – Ето как майка ми излекува рака

Милен Антонов – Ето как майка ми излекува рака | Диана image 1

ИЗЦЕЛЕНИЕ! Изцеление от една от сочените за най-страшни и нелечими болести на съвременния човек. Болест, която отнема хиляди животи всеки ден. Рак. Възможно ли е това? Да се постигне изцеление докрай, бързо, лесно, самостоятелно и независимо от модерните и непостижимо скъпи фармакологични чудесии като химио и лъчетерапия?

Четем истории и гледаме клипчета в интернет за чудодейни изцеления, някъде там по света. И дори тази информация да носи надежда, то често остава съмнението “Да де, това ако изобщо се е случило, е станало защото този човек живее в Америка, има достъп до нещо което аз нямам. Или пък защото е по-млад от мен. Или защото… нещо друго?”

Оказа се, че не само може, но и единственият сигурен начин човек да се сбогува завинаги с всякакви намеци за наличие на онкологично заболяване (независимо какво!) е в нашите ръце, далеч от чудесата на фармакологията. Така разказва Милен Антонов – човекът, който преди седмица скромно заяви от ефира на БНТ“Майка ми се довери и с природни методи излекува рака за месец.”

Попитах го: “А сигурни ли сте, че имаше рак?”. Отговори ми:  “Потвърдено от онко комисия от 4 души професори и доценти. Все пак изпълнителният директор на ИСУЛ проф.Коруков лично се зае със случая.” 

Попитах още: “Може ли този начин на лечение да се приложи за всички видове рак? А за други болести?” И отговорът бе категоричен: “Не само за всички видове рак, а за всички видове болести без изключение. Това не е лечение, а е начин на живот.”

“Паралелно лечение с традиционни и алтернативни методи може ли да доведе до успех?”  “Лечение с лекарства ще забави изцелението защото намалява функциите на имунната система и тя не може да си свърши работата. Ключето към изцеленито убягва на повечето хора поради липсата на вяра в себе си и прехвърляне на отговорността върху нещо или някой друг.”

Image result for милен антонов

Щастлива съм, че придумах Милен да разкажем това в ефир, макар и за краткото време с което разполагахме. Защото хиляди са тези, които имат нужда от това знание. И очаквано – интересът и желанието на хората да се свържат с Милен лично започна да нараства главоломно. Няма как да дадем координатите на Милен на всички желаещи, а и ключето е в това всеки да поеме сам отговорност за здравето си, а не да търси отново някой друг, който да му донесе изцеление. Затова той се съгласи да разкаже историята си в подробности, достъпни за всеки търсещ. Подробности, които биха могли да бъдат животоспасяващи. Прочетете внимателно всяка дума в разказа му, споделете с вашите близки които имат нужда, и знайте, че всичко е във вашите ръце!

Замислих се дали трудно взех решението, но си спомних, че го направих спонтанно и напълно уверено. Зададох ясен и точен въпрос на най-близкия си човек, по най-сериозния начин:  „-Необходимо е да направиш избор между мен и химиотерапията”. Тя избра мен. Трудно решение за човек хранещ се и мислещ както се хранят, и мислят 99% от населението (обикновен човек от матрицата). През годините съм намеквал, подсказвал и говорил на различни теми по различни начини, и с различни подходи, но навика и начина на мислене обусловен от родители, общество, традиция, медия, национализъм, религия и среда ми пречеха да бъда чут и разбран.

До момента, в който трябваше да се избира между живота и смъртта. Тогава се запитах – нужно ли е всеки да стигне до ръба, за да направи промяна в живота си, да премахне радиоактивния ум и киселинната среда на тялото!? Тя ми сподели, че решението не е било лесно, защото си е мислела, че ако ми се довери и нещо й се случи, аз не бих си го простил, и ще ми тежи на съвеста. Но аз бях сигурен, знаех какво e нужно да направи, знаех скритата простичка истина.

Години наред изследвах религиите (Християнство, Будизъм, Херметизъм, Индуизъм, Дзен и др.), занимавах се с бойни изкуства, йогийски практики, чи гун и тай чи, в търсене на истината. Дълбоко в себе си знаех, че трябва да е нещо обикновенно и просто. В един момент осъзнах, че търся отговора вън от себе си. „Очаквах” разните практики да ме доведат до определено състояние, както и ставаше. Но прекрасното състояние се задържаше само за известно време, след което изчезваше – то бе непостоянно. До момента, в който срещнах Кришнамурти и Шибендо Лахири. Ясно и точно бе казано: „Осъзнавай всички чувства и емоции надигащи се в ума и в това осъзнаване те ще се разтопят”. Много просто послание – да не бъдем кукли на конци водени от обусловения ни ум. Изчезна страхът от бъдещето, тъгата по миналото, съденето и много други. Започнах да присъствам в живота! Сетивата започнаха да работят с пълния си капацитет.

Простичката истина, която се откри бе: „Спокоен ум => отпуснато тяло => спокойно протичане на енергията, кръвта и лимфата в целия организъм => висока имунна система”. Тялото е съвършено. Имунната система е тази, която може да се справи с абсолютно всички болести без изключение (забравен факт). Благодарение на съвършенството си и на имунната си система, тялото може да излекува, изчисти и възстанови всичко нарушено (дори има случай при деца да се възстанови ампутиран крайник).

За да се постигне пълно изцеление е необходима коренна и постоянна промяна в начина на живот: мисли, чувства, емоции, навици, убеждения, хранене и др. (понеже начина на живот до момента е довел нещата до това състояние). Хилядолетия наред хората са убеждавани, че са слаби, зависими, безпомощни и, че е нормално да се боледува. Отнета им е силата, или по точно казано доброволно са я предали (всичко е въпрос на избор).

Друго необходимо условие е хората да поемат лична отговорност за себе си, за изборите които правят, за чувствата и емоциите. Да поемеш отговорност значи да не чакаш на хапчето, антибиотика, доктора, гледача, баяча и магьосника да свърши работата вместо теб, защото изпитанието ще те сполети отново, няколко дена или месеца след това. Дълбока вътрешна свобода, сила и промяна е нужна, и ще дойде ден в който думата „болест” ще стане чужда. Десетки методи, техники и билки излязоха за лечение на нелечими болести, но те отново карат хората да гледат вън от себе си, да чакат без да променят нищо. Чакат да бъдат излекувани вместо да се стремят да бъдат здрави! Когато вътрешната революция настъпи, ще се промени и външния свят!

Знаейки всичко това започнах:

Обясних й, че няма да поема нейния товар (за да не я направя слаба и зависима), аз не съм лечителят, нито пък има и е нужно някакво лечение. Необходимо е само да започне промяната и всичко ще се нареди. Болестта е маркер, който казва „Време е за промяна”. Беше ясно и на двамата, че начинът й на живот до този момент я е довел до това състояние (спряхме да обвиняваме микроорганизмите във въздуха, почвата и водата). Начина на мислене и реакция към околния свят, начина на хранене, отношението и връзката с природата и животните бе нарушен или липсваше, както липсва при 99% от населението по света. Дори и голяма част от тези хора, които имат прекрасната възможност да живеят на село, седят по цял ден пред телевизора с любимите си сериали и ходят до магазина за продукти.

Image result for спокойствие

Започнахме да работим върху спокойствието. Търсехме заедно стресовите фактори в живота й, които караха тялото да се стяга и затрудняваха свободното движение на енергията. Навлизахме дълбоко в ума и заедно търсихме защо реагира емоционално на определени неща. Разбра, че избора й да има отношение към определена дума, ситуация и човек е изцяло неин. Тя пое отговорност и започна да избира да не реагира емоционално на каквото и да е.

Силно обусловеният й ум от родители, общество, работа, традиции и други, лека-полека започна да се отпуска. Навиците започнаха да се стопяват.

„Чашата бе почти изпразнена”(все пак е на 58г. и трудно би могла да се изпразни цялата)! Вечер преди заспиване отпускаше мислено тялото част по част, орган по орган от пръстите на краката до върха на главата. Спеше непробудно, за разлика от преди!

Паралелно с това се ориентирахме към храната, която беше основно алкална. Хранеше се предимно с плодове и зеленчуци в суров вид (тези с люспи и ципи се белеха) пасирани/блендирани с вода. По обяд си правеше варени (неутрална храна) за разнообразие. Идеята беше стомахът да отделя малко енергия за обработката на храната и да усвоява почти всичко. Нужна ни беше енергия, и колкото повече – толкова по-добре. Купих лакмусови лентички (правоъгълни картонени лентички с жълто и оранжево квадратче в единия край), за да следим PH-то на тялото.

На втората седмица тя имаше PH – 8.0, което аз няма как да постигна в София, при този въздух и облъчване. Тези показатели бяха красноречиви и аз знаех, че имунната система е започнала да си върши необходимата работа. Един от дните тя изгуби баланс и реагира емоционално на майка си, с което показателните на РН на следващия ден паднаха на 6.0, и това сериозно я убеди, че умът влияе на тялото!!! Лентичките се оказаха велик учител.

Тук не бих дал рецепта на хората какви точно плодове и зеленчуци да ползват и по колко. Бих ги посъветвал да усещат тялото си и да консумират такива каквито тялото/същноста желае (интуитивно да се избират продуктите). Нека не се преяжда. Докато се храните, се „хранете”, усещайте храната, насладете й се, станете част от храненето, благодарете й (това е вашата молитва).

Понеже знам, че само с правилно дишане може да се постигнат невиждани резултати, започнахме да се учим как да го правим правилно (започнах да й го припомням), понеже при нея то беше плитко, накъсано и само от гърдите. Дишането е необходимо да е бавно и дълбоко с леко задържане след вдишване и без задържане след издишване, като участват и корема, и гърдите, без усилие. И при вдишване, и при издишване първо се пълни/издува корема и след това гърдите. И тук отново е необходимо всеки сам за себе си да усети ритъма, с който да го прави. Вярвам в това, че не можеш да сложиш в калъп 8 милярда биологични единици (хора), хранещи се, мислещи и чувстващи по различен начин, и да им наложиш един и същи метод/ритъм.

Ускорихме процеса на оздравяване с разни методи на изчистване на тялото. Сутрин на гладно пиеше топла вода(веднага след като заври се слагат 2-3 ледчета, като ведната след разтопяване се изпива). Един изключителен лечител билкар, предписа да се пие хума (препоръча да вземем на thalloderma) и ХУСК сутрин на гладно. Вечер с дървена лъжица се взима от хумата (супена лъжица) и се поставя във вода, след което сутрин се разбърква и се пие. Хуск-а се ползва сутрин (след хумата) и вечер преди храна по една лъжица. Простичко, не скъпо и вършещо прекрасна работа.

След като тялото се стабилизира и е изчистило почти всичко ненужно, може да започне да се приемат накиснати пасирани/блендирани ядки и семена. За тях е нужно малко повече енергия за обработка и затова не се ползват от самото начало.

В началото с описания режим на хранене беше постоянно гладна, умчето търсеше стандартното усещане за тежест в стомаха от тежка храна и преяждане, което в случая не му се даваше. Беше малко пухкавичка, но скоро след това стана фина и енергична.

Оздравяването беше във всички посоки, 30 годишната дълбока дращеща кашлица изчезна, здравият сън се завърна, изчезна обилното изпотяване, задуха и умората, дори спря да се обажда дископатията – вече 10-ти месец. Всичко това бяха красноречиви знаци за мен, че тялото и умът са в баланс. Изследванията които си направи не показаха наличие на каквото и да било онкологично заболяване.

Това, което препоръчвам да се прави още е:

Посрещай и изпращай слънцето;

Печи си гърба на слънце;

Прави сутрин лека раздвижваща ставите гимнастика;

Прави си масажи, ходи на масажи;

Ходи бос по тревата, земята, снега;

Под душа си пускай хладка и топла вода;

Прави разходки сред природата;

Качи се над 1500м надморска височина и остани няколко дни;

Консумирай проверена изворна вода (но да не е студена, изчакай до стайна температура);

Прави си кални бани;

Минерални бани;

Носи светли и свободни дрехи;

Домът трябва да е светъл, чист и уютен;

Ходи колкото се може по-често на село;

Да се избягва консумацията на: месо, мляко и млечни продукти, алкохол, кафе, цигари, газирано, нишестета, бял хляб, бяла захар, захарни изделия, пържено.

Ще има коментари от рода на: „И аз какво – трябва да спра да живея ли?”, на което бих отговорил: „Защо мислиш, че до момента си живял?”. Има безкрайно много рецепти и видове храни, различни от стандартно познатите ви, само е нужно малко да се разрови човек в интернет, и ще намери всичко необходимо.

Имам доказателства за абсолютно всичко, което се случи с майка ми, има ги също така в болниците в които ходеше, но нямам никакво намерение да доказвам на когото и да било, каквото и да било! Този който има очи да види и сърце да усети написаното, той ще намери силата в себе си, ще поеме отговорността и ще направи нужната промяна.

Спокоен ум – отпуснато тяло – спокойно протичане на енергията, кръвта и лимфата в тялото – висока имунна система – здрав дух и здраво тяло.

Силата е в нашите ръце!

Здравето е в нашите ръце!

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Автор:  / Свой Избор