Натурална домашна напитка за пречистване на организма и отслабване

Натурална домашна напитка за пречистване на организма и отслабване | Диана

Отслабването и прочистването на организма не са мираж, защото можете сами лесно и бързо да приготвите в дома си напитка, с която можете да стопите килограми за нула време! Разбираемо е, че всяко бързо отслабване носи със себе си множество въпроси. Повечето от хората се чудят дали няма да има някакви негативни последици върху организма им, но съществува начин това да бъде напълно изключено. Когато при свалянето на килограми се използват само природни средства, няма място за никакво притеснение. Такъв е случаят и със сока – убиец на мазнини, който само за десет дни може да въздейства на организма Ви така, че той не само да укрепне, но и да намали килограмите на тялото Ви.

Ето какви са съставките му:

Едно от най-ценните качества на този вид отслабване е, че съставките на коктейла са изцяло от природен вид. Това са лимон, магданоз и вода.

Начин на приготвяне:

Изцеждате един лимон в една купа и нарязвате вътре 60 гр. магданоз. Добавяте 2 литра вода и разбърквате добре.

Начин на употреба:

Консумирайте напитката в рамките на 5 дни. Приемът става веднъж дневно, преди да закусите. Разпределете си приготвената напитка, така че да ви стигне до петата сутрин (включително). След това се прави една 10-дневна пауза и отново се повтарят 5-те дни на пиене на сока.

Тази рецепта води до значително и трайно отслабване. С нея се топи средно по 1 кг. на ден, което значи, че след двете процедури от по 5 дни ще сте смъкнали цели 10 кг. Хубавото е, че паузата между процедурите не влияе негативно и сваленото тегло не се възвръща в този период.

Освен че смъква килограми, напитката е полезна като цяло за здравето. Тя намалява до минимум риска от инфаркт, тъй като укрепва сърцето и влияе положително на цялата кръвна картина в организма. Заздравява още бъбреците и черния дроб, което води до успешно изхвърляне на токсините.