Тотално пречистване на организма чрез отвара от дафинов лист

Тотално пречистване на организма чрез отвара от дафинов лист | Диана

Дафиновият лист е една често използвана подправка в кухнята, от която можете да направите лечебна отвара за пречистване на организма от солта и натрупалите се токсини.

Организмът Ви се нуждае от спешна детоксикация, ако цветът на лицето Ви е променен, главата Ви започва често да „тежи“, нямате апетит, кожата ви се лющи, имате торбички под очите и се изморявате твърде бързо.

Периодичното пречистване на организма е нужно, защото тъканите ни се претоварват като следствие на прекарани болести, недостиг на ценни витамини или остатъци/полипи от поетата храна в червата. Токсините вредят на организма, като нарушават правилното функциониране на органите. Когато засегнатите органи не функционират правилно – организма става слаб и е застрашен от заболяване.

Подправката дафинов лист може да пречисти организма само след приема на малко количество от тази лечебна отвара. Ето как да си я направите и как да я пиете, за да постигнете максимално добър ефект:

Сложете 5 листа дафинов лист (сушен) в 300 грама вряща вода. Варете ги 5 минути и свалете отварата от котлона. Прецедете и я прелейте в термос. Оставете да престои там за 2-3 часа.

Лечебната отвара от дафинов лист ще пиете малки глътки от сутринта до вечерта. Не бързайте да я изпивате наведнъж, защото вместо да пречистите организма си можете да си навлечете проблеми. Пие се 3 поредни дни, а после правите пауза от 7 дни. Ако смятате, че имате нужда – можете да повторите приема още един път.

По време на лечението с отварата, урината Ви най-вероятно ще промени своя цвят и ще стане бледо розова. Това не бива да ви тревожи, нормално е. Показва, че токсините и солта напускат организма ви. Целебната отвара също така предизвиква и често уриниране.

Ефекта от действието на отварата за пречистване на организма ще усетите след близо 14 дни. Ще се чувствате отново пълни с енергия, а неблагоприятните симптоми ще са напълно изчезнали.