Професор Петер Гьотше: Това е една от най-големите причини за смъртта на хора в света. Вижте колко брутална е измамата! (Видео)

Датския професор разкрива данни за конспиративните практики на фармацевтичните компании.

“Пациентите се предоверяват на хапчетата, защото те смятат, че техните лекари им препоръчват лекарства, които са доказали своята ефективност и са препоръчани от фармацевтичната индустрия, която от своя страна работи в тясно сътрудничество с властите и работи усърдно по идеята за обезлюдяване и намаляване на броя на хората на Земята!” – проф. Петер Гьотше.

Петер Гьотше е датски професор и специалист по вътрешни болести с научна степен по биология и химия, публикува книгата, озаглавена “Смъртоносните лекарства и организираната престъпност: Как големите фармацевтични компании унищожиха Медицината” (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare).

Тази книга предизвика огромна полемика и големи противоречия в света, защото в нея авторът ѝ открито излага данни за голяма конспирация срещу човечеството. Той пише, че виновна за тази конспирация е фармацевтичната индустрия, която твърди, че лекува пациентите, а всъщност отравя и убива повече хора, отколкото всички войни взети заедно.

Както той казва – фармацевтичната индустрия продава отрови и лекарства и изнесените от него данни са подкрепени от доказателства, както и официално са признати за трета причина за смърт в света. Но всъщност – истината се оказва много по-тъмна и по-лоша.

Често пъти, неговите изявления минават почти незабелязано, като обикновенно мейнстрийм медиите им лепват етикета “теория на конспирацията”. Дори и на някои хора да им се струва, че информацията изнасяна от него е базирана на слухове и не вълнува никого, това не е така.

Този професор е публикувал над 450 статии в най-голямата база данни от статии и рецензии в света, над 50 статии в British Medical Journal, Lancet, JAMA, Анали по вътрешна медицина, медицински вестник “Нова Англия” и на около 200 материала в научната платформа на най-високо ниво – WOS. Той е цитиран над 30 000 пъти и е автор на многобройни научни изследвания. В научните среди по целия свят, той притежава много добра репутация.

Ето защо, той причини шок, когато разкри тази голяма тайна. В книгата си той пише, че третата най-честа причина за смърт са лекарствата (след рака и сърдечно-съдовите заболявания /които често пъти също са причинени от лекарства и други отрови/). Такива лекарства се вземат ежедневно – със или без лекарско предписание.

“Данните за клинични изпитвания, които се финансират предимно от същите хора, които стоят зад индустрията, не са достъпни за обществеността, и тези данни, които се публикуват в научни списания, често са изкривени или неверни. Тестването на нови лекарства, не се извършва правилно. Регулаторните агенции не си вършат работата честно и потушават многобройните конфликти на интереси. Политиците, казва той, е лесно да се подкупят на много високо ниво във всички страни по света. Дори в Дания (откъдето е професора и корупцията по принцип е много ниска), здрави и болни хора лесно биват измамени от тези престъпни организации”, казва Гьотше.