Учен химик твърди: Много от лекарствата се правят за да се контролира броя на населението

Всички лекарства са за намаляване на населението | Диана

Бившия химик Шейн Елисън разказа истината за производството на лекарства.

Шейн Елисън разказва: “Аз съм химик. Обичам науката и винаги съм я обичал. Но когато работех във фармацевтичната промишленност, работата там беше пълен отказ от науката. В фармацевтичните компании при интервю за работа, не се смущаваха да ни казват: «Знайте, че ние разработваме лекарства за спиране на симптомите, а не за лекуване на заболяванията. Ние не лекуваме хората»”

Това е бизнес модел, позволяващ вечно да се продават всякакви препарати на хората. Когато се премахнат симптомите, следващото ниво в рекламите на лекарства ще е изобретяването на болести, а защо не и епидемии…

Ако няма вече симптоми и клиентите започнат да свършват, остава само да се измислят всякакви заболявания. Ако решите да произвеждате психиатрични лекарства можете да си измисляте всякакви болести без край. Има само две думи, от които всъщност се плашат психиатрите. Само две думи: ДОКАЖЕТЕ ГО!

И ако лекарят не може да докаже /диагнозата или твърдението си/, а в девет от десет случая те не могат да докажат нищо — не приемайте лекарството. Този подход дава власт на пациента за да взема решения.

Докато бях химик, аз се учудвах защо произвеждам препарати, чиято способност да убиват е открита в нашите лаборатории. Лекарствата са опасни и неефективни и предизвикват много от симптомите, които уж са предназначени да лекуват.

И как всъщност се изхитряват да ни ги продават?

Те имат огромни отдели по маркетинг. Фармацевтичните гиганти всъщност имат най-добрите отдели по маркетинг в света. Просто са гениални. Вие всъщност плащате на професионалистите лекари, на професорите и психиатрите за да съчиняват отчети, че уж изследванията са открили някакви позитивни резултати.

Не по-малко от 125 хиляди човека само в САЩ умират ежегодно от предписани лекарства. Ако сте производител на лекарства, може и да се позамислите, не би ли следвало да харчите повече пари за изследвания за да намалите нивото на смъртността? Но те не го правят и просто продължават производството и търговията. Рекламират, рекламират, рекламират, и хипнотизират хората, така че те да купуват още и още.

Хипнотизират ни и ни обвързват с препаратите, насочват ни към психиатрите, за да глътнем тихичко поредното хапче Прозак, или каквото и да ни предложат и както и да го нарекат. Това е индустрия за милиарди долари, която ще направи твърде много хора болни и чрез тях ще процъфтява.

Диана.БГ: За да можете сами да прецените правилно дали изнесеното от Шейн Елисън е истина и ако се интересувате от това, което той прави можете да намерите повече информация на този, както и на този адрес, а също така и в собствения му блог