Проф. Мермерски: Това са 3-те храни, които лекуват две трети от всички болести, дори и рак

Проф. Мермерски: Това са 3-те храни, които лекуват две трети от всички болести, дори и рак | Диана

Много хора се отнасят към организма си като към „циганска торба за отпадъци“ и ядат каквото им попадне, предупреждава специалистът.

Професор Мермерски е категоричен в силата на това натурално лекарство против болести и рак! Според него – чудесата съществуват и това е доказано. В повечето случаи те не са просто някаква утопия, а реални неща, които са около нас и просто е необходимо да ги забележим.

Както е и в случая, който ни разкрива известният професор Мермерски, пише “За жената”.  Той насочи към напълно натурално лекарство, което лекува цели 66 процента от всички болести, в това число и някои видове рак.

Професор Христо Мермерски за пореден път съветва да се вслушваме повече в природата, която от векове ни е дала най-полезните и най-ефективни лекарства срещу болестите. Специалистът предупреждава, че най-полезното лекарство, но и най-голямата болест за човек е храната. И трябва извънредно много да внимаваме с какво се храним, тъй като за жалост много хора се отнасят към организма си като към „циганска торба за отпадъци“.

Първото и основно нещо, което е необходимо да консумираме ежедневно, това е млякото – без значение дали е кисело или прясно (коментар по този въпрос от нашата редакция сме направили след статията). Млякото, според думите на професор Мермерски, е сред най-ефикасните лекарства против рак на стомаха и на дебелото черво.

Добре е да приемаме поне по 2-3 чаши прясно мляко или една кофичка с кисело мляко всеки ден, без да пропускаме. Ако имаме по-висок холестерол, то нека млеката да бъдат с по-нисък процент масленост, но в никакъв случай да не ги зачеркваме от менюто си.

Млякото е особено важно и за дамите, прехвърлили 50-те си години и навлезли в критическа възраст. То ги предпазва от развитие на страшната болест остеопороза, тъй като снабдява организма с така необходимия калций, важен за костната система.

Освен млякото, което трябва да ядем като истинско лекарство, други такива ценни лекарства са меда и прополиса. За здравето на нашия организъм са нужни 24 микроелемента, а само в меда се намират цели 22 от тях. Разбира се, медът трябва задължително да е истински и закупен от проверен производител, защото в магазинната мрежа т.нар. мед не е нищо повече от химия и вредна глюкоза.

Прополисът пък е най-перфектната защита против вирусите, които ни атакуват всяка зима. При употребата му човек би могъл да бъде уверен, че ще остане здрав през целия сезон, а болестите ще бягат от него през глава. Прополисът има антимикробно, антибактериално и антивирусно действие, затова не оставайте без него у дома си!

* Редакционен коментар на Диана.БГ: С цялото ни уважение към професор Мермерски – имайте предвид, че според други специалисти, прясното мляко не е полезно за много от хората извън кърмаческата им възраст. Също така – прополиса е чудесно лекарство, но са възможни алергични реакции към него, затова – просто внимавайте и ако решите да го използвате, опитайте първоначално с малка доза.