Смес от чесън, мед, орехи и лимон прави чудеса с тялото

Смес от чесън, мед, орехи и лимон прави чудеса с тялото | Диана image 1

Със смес от чесън, мед, орехи и лимон се лекуват такива болести като рак, хормонален дисбаланс, слаб имунитет и още редица опасни заболявания.

Чудодейна смес, в която има чесън, мед, орехи и лимон, може да помогне на десетки хора да решат своите здравословни проблеми. Създател на рецептата е известният наш лечител и природолюбител проф. Мермерски. Сместа лекува такива опасни болести като хормонален дисбаланс, слаб имунитет и дори рак, ако се използва ежедневно.

Лечебната рецепта се приготвя много лесно и може да бъде ползвана дълго време, ако се съхранява при определени условия, така че да можете да поддържате организма си в добра здравословна кондиция.

00018387

За смес от чесън, мед, орехи и лимон проф. Мермерски говори отдавна, но сега през пролетта е най-подходящия момент да си направите от нея. Трябват ви 15 хубави сочни лимона, 12 глави чесън, килограм чист пчелен мед, половин килограм орехови ядки и 100 грама покълнали пшенични семена.

Първо смелете 5 лимона заедно с кората, а след това и чесъна и орехите. Двете консистенции се смесват в по-голям съд. Другите 10 лимона се изстискват на сок и той се налива в съда с двете смеси. Слага се и житото и накрая меда като всичко се обърква много добре.

Лечебната смес от чесън, мед, орехи и лимон се насипва с чисти и сухи буркани, които се затварят добре и се слагат в хладилника, където се съхраняват. Така сместа изчаква три дена докато стане годна за консумация и получи целебната си мощ.
Приема се по 1-2 супени лъжици два пъти на ден, а ако имате някакво по-сериозно заболяване, може да удвоите приема.

С нея според проф. Мермерски се лекуват редица болести и се поддържат нормални граници на кръвно налягани и холестерол. Сместа от чесън, мед, орехи и лимон е полезна също за сърдечно-съдовата система, засилва имунитета, пречиства черния дроб, бъбреците и цялата отделителна система, храносмилателния тракт и болестотворните бактерии в нея.

Със сместа от чесън, мед, орехи и лимон паметта се подобрява, тъй като рецептата пази от атеросклероза, инфаркт, инсулт, лекува подагра и топи раковите клетки и туморите. Не на последно място тази вълшебна смес от чесън, мед, орехи и лимон подмладява и дава енергия, която ни е необходима в забързаното ни стресово ежедневие.

Автор: Слава Петрова, www.lechitel.net