Лечебната смес на руския лечител Генадий Малахов – по-добра и от пластична хирургия!

Лечебната смес на руския лечител Генадий Малахов – по-добра и от пластична хирургия! | Диана

Искате ли да имате безупречна кожа, красива и гъста коса и отлично зрение?

Много са хората, които свидетелстват как лечебната напитка на руския лечител Генадий Малахов е подобрила не само здравето, но и начина, по който изглеждат. Има дори такива, които след дълго ползване на тази лечебна смес са се похвалили, че побелелите им коси са възвърнали естествения си цвят. И това е факт – изключително лесната и ефективна рецепта на това естествено средство връща младостта обратно. Днес ви предлагаме и вие да станете част от тези, които ще се похвалят с по-добро здраве и самочувствие.

Тази напитка ще направи кожата ви да изглежда по-добре, ще подобри зрението и ще направи тези сивите косъмчета да станат пак черни, като едно време, като същевременно ще защити косата ви от окапване. След като се уверите от ползите, тази напитка ще ви стане любима!

Ето и изключително лесната рецепта:

  • Половин чаена чаша ленено масло
  • 5 средно големи лимони
  • 4 скилидки чесън
  • 1 чаена чаша естествен мед

Как се приготвя?

Сложете всичко в блендер и смесвайте, като корите от лимоните се добавят постепеннo – слагате първо корите от два лимона, после лененото масло, чесъна и смилате всичко това. После добавяте пак корите от другите два лимона, след това месестата част от лимоните, меда и последния лимон.

Съхранявайте сместа в запечатан стъклен буркан.

Взима се по една супена лъжица половин час преди всяко хранене. Трябва да се взима поне по три пъти на ден пише lekuva.net!

*Диана.БГ: Както обикновено – проверихме този лечител и се натъкнахме на статия с доста обезпокояващо съдържание, която също публикувахме, за да можете да получите повече информация за него и методите му. Не заставаме на ничия страна в изказаните твърдения, просто ще ви дадем възможност да прецените сами.