(2 чаши на ден Х 7 дни) = плосък корем!

(2 чаши на ден Х 7 дни) = плосък корем! | Диана

Как можем да премахнем няколкото излишни килограма и да се сдобием с плосък корем, консумирайки правилната храна? Нека видим. Начина който ви предлагаме е много лесен. Трябва само да пием по две чаени чаши от напитката в продължение на 7 дни. Струва си да опитате.

Свалянето на килограми е трудно начинание. Всъщност – направо е истинска битка. Но когато разполагате с правилното решение можете да победите. Според  cuisineandhealth.com, използвайки тази напитка жените губят по един сантиметър от талията си всеки ден.

Ако има човек, който не е доволен от теглото си в момента, тази напитка ще помогне. Не само ще свалите килограми, но и състоянието на здравето ви ще се подобри след пречистването на тялото от токсините, излишните мазнини, задържаната вода, подобряването на мозъчната функция и зрението. Тази прекрасна напитка е много лесна за приготвяне.

Необходими съставки:

– Една лъжица мед (натурален)

– Две лъжици ябълков оцет (Натурален или био, а не някоя химия, продавана в супермаркетите. Четете внимателно етикета!)

– Една чаша прясно изстискан сок от грейпфрут

Начин на приготвяне:

Просто смесвате съставките и разбърквате добре. Вече имате горяща мазнините напитка. Най-добре е да я пиете преди обяд или вечеря. Приемайте я седем дни. Ако искате да свалите още килограми – повторете лечението след една седмица почивка. Вместо сок от грейпфрут, можете да използвате сок от портокал.

За да постигнете най-добри резултати, можете да съчетаете напитката с леки упражнения, като показаното тук.