4 резултатни метода за плосък корем

4 резултатни метода за плосък корем | Диана

Всяка жена, малко или много, мечтае да има красива фигура. Фитнеса помага много, но за сваляне на мазнините от корема най-важното е да спазваме хранителен режим. Ще ви покажем как може да постигнете това, като ви представим информация за някои от най-ефективните начини за придобиване на плосък корем.

Ниска консумация на захар

Всеки човек обича да си похапва сладко, но това не значи, че трябва да прекалява с него. Опитайте се да ограничите високата консумация на захарни изделия. Това е от ключово значение за подобряване на фигурата ви. Само тогава ще постигнете понижаване на нивата на инсулина и увеличаване на хормона глюкагон, който е отговорен за премахването на мазнината в коремната област.

Плодове и зеленчуци

Без никакво съмнение плодовете и зеленчуците са едни от най-полезните храни. В тях се съдържат малко калории и това ги превръща в едно ефективно средство за ускоряване на метаболизма, чрез който се улеснява изгарянето на мазнини.

Инфузия с мед

Съществуват различни домашни инфузии, които да накарат коремчето ви да изчезне. Такива са например инфузията с мед. За да я приготвите, трябва да смесите 1 супена лъжица мед, 1/2 чаена лъжичка канела и 1 чаена чаша топла вода. Консумирайте по 2 пъти на ден: сутрин преди закуска и вечер преди лягане.

Сок от боровинки

Тези симпатични сини топчета са идеално средство за премахване на мазнините по корема. Може да сложите определено количество от плода в блендер, да прибавите малко вода и да вземете своя богат на хранителни вещества сок. Разбира се, той трябва да е без захар.