Как да стопим мазнините около корема за по-малко от две седмици (най-ефикасният начин)

Как да стопим мазнините около корема за по-малко от две седмици (най-ефикасният начин) | Диана

“Как да стопим мазнините около кръстта” е най-често срещаният въпрос през почти всеки период на годината!

Ясно е, че частта от тялото, която влиза най-трудно във форма е точно коремната област. Много жени ще се съгласят, че без значение колко са гладували или са се потили във фитнеса, коремните мазнини никога не изчезват напълно или поне не толкова колкото ни се иска.

И все пак, ако имате правилния подход (като невероятната рецепта, която Ви препоръчваме днес), може да спестите време, пари и усилия и гарантирано ще получите желаните резултати за по-малко от две седмици. Тази рецепта гори по естествен начин мазнините, особено паласките и останалите излишни коремни мазнини.

Какво Ви е нужно, за да си направите лековитата отвара?

  • Една чаена лъжичка зелен чай
  • Три дафинови листа
  • Една пръчка канела
  • 800 мл вода

Всички тези съставки са изключително полезни за ускоряване на Вашия метаболизъм и стимулиране на процеса на изгаряне на мазнините в тялото.

Какво трябва да направите?

След като водата заври, отстранете от огъня и добавете канелата, дафиновите листа и зеления чай. Покрийте съда и оставете да се запари за 15 минути.

Как да консумираме отварата и как да стопим мазнините?

Знаете, че метаболизмът играе най-важната роля в изгарянето на излишните мазнини. Ето защо идеалното време да засилите обмяната на веществата е да приемате лечебния чай е веднага след сън. Това е начинът, по който Ви гарантираме, че тялото Ви ще изгаря мазнините през целия ден. Изпийте първата чаша от този чай на гладно сутрин. Вземете втората чаша веднага след закуска, а третата – точно преди лягане.

Три чаши от този изгарящ мазнините чай е всичко, от което се нуждаем, за да не си задаваме никога въпроса Как да стопим мазнините и да получим плосък корем в рамките на 10-14 дни.

Скоро ще започне да сваляте килограми (мазнини от критичните части на тялото си). Ще видите първите резултати още в края на първата седмица.

Важно е да се има предвид, че всяка програма за загуба на тегло следва да бъде придружена от добре балансирана диета и умерена физическа активност.

Важно: Не използвайте този метод за загуба на тегло, ако сте бременна или кърмите.