Обичай този мъж, който е добър с теб

Обичай този мъж, който е добър с теб | Диана image 1

Много от жените си падат по така наречените “лоши момчета”. Те са секси, знаят как да ни влязат под кожата, как да целуват и си знаят цената. Но за сметка на какво? Знаят също как да ни наранят, да ни вкарат в капана си и после да ни изоставят, а дори и да не го направят, нека бъдем честни, колко мислите, че ще издържи връзката ви с едно “лошо момче”? Не, няма да е много.

Защото, когато стане дума за нещо сериозно, за силни чувства, за отговорност, за “Ще обичам само теб!”, тези така секси представители на силния пол просто изчезват. Затова моят съвет е… обичай мъж, който е добър с теб.

Той може да не те е грабнал от пръв поглед толкова силно, може да няма много от качествата на лошия, ала всъщност има много повече – голямо сърце!

Затова обичай мъж, който е добър с теб. Който няма да те нарани, а дори и да го направи неволно ще се извини, ще направи всичко, само за да върне усмивката ти. Който ще те докосва нежно, ще те гледа право в очите, а там ще виждаш целия свят.

Обичай мъж, който е добър с теб.С теб, с твоите близки, с хората, дори с животните. Който умее да помага, да изслушва, да споделя. Който винаги ще ти е опора, който ще пита как е майка ти, който ще харесва приятелките те (дори и само заради теб), който ще говори на уличните животни и ще им дава от храна си.

Момиче, обичай такъв мъж, защото той ще те обича с цялата си душа и ще подари сърцето си, знаейки, че можеш да му го разбиеш на хиляди парченца.Ще те завива нощем, когато му стане студено, ще ти носи кафенце в леглото, ще ти подарява цветя ей така, без повод. Да, няма да ти сваля звезди, няма да ти купува рокли и диаманти, но ще те води на романтични разходки, ще ти пише стихове, ще ти изпраща мили смс-и, ще ти се обажда, само за да те пита как си, за да ти каже, че му липсваш.

Обичай мъж, който е добър с теб. И знай, че добрите момчета са тези, с които можеш да създадеш щастливо семейство. Един ден той ще бъде страхотен баща – мил и грижовен. Ще посвети времето си на вас, ще ви обича и ще ви пази. Защото е добро момче и нищо от това не му е чуждо.

Момиче, обичай мъж, който е добър с теб и знай, че и той ще те обича – силно, истински, завинаги!

 Източник: iWoman